Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Την 1η Δεκεμβρίου το δικαστήριο της ΠΕΠΕ και συναδέλφου τεχνίτη ενάντια στον Νόμο Κατρούγκαλου

 Για την 1η Δεκεμβρίου ορίστηκε η νέα δικάσιμος για το δικαστήριο που έχει κάνει το Σωματείο των Μηχανοδηγών μαζί με τον συνάδελφο τεχνίτη Γιώργο Ζάρρα, 
ενάντια στην πρόβλεψη για τα όρια ηλικίας του Νόμου Κατρούγκαλου. Η ΠΕΠΕ είναι  το μοναδικό Σωματείο στον σιδηρόδρομο που έχει προσφύγει ενάντια στον Νόμο για τα όρια ηλικίας εδώ και χρόνια στηρίζοντας ΜΑΖΙ με τον συνάδελφο και φίλο μας Γιώργο.

Ο ΕΦΚΑ είχε αιτηθεί αναβολών τα τελευταία  χρόνια. 

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ για όσους θέλουν να καλιεργούν έχθρα μεταξύ των τεχνιτών και των μηχανοδηγών.

Και αναρωτιόμαστε. Όλοι οι άλλοι, τα υπόλοιπα Σωματεία που δήθεν κόπτονται για τα συμφέροντα των τεχνιτών,  που ήταν τότε ; 

Ο ΝΟΩΝ -ΝΟΕΙΤΟ. 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

2 σχόλια:

  1. Φωνάζουν οι εκπρόσωποι των συναδέλφων στην τεχνική βάση στα social media για τα όρια ηλικίας για τον Νόμο Κατρούγκαλου, αλλά κανείς συνδικαλιστής απο αυτούς, δεν στήριξε τον συνάδελφο τους, παρά μόνο το Σωματείο των μηχανοδηγών.
    Απλά και κατανοητά.
    Άλλωστε όλοι πλέον έχουν καταλάβει τι συμβαίνει.

    Γενιδούνιας Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειδικά το ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ σκίζεται για τα συμφέροντα των τεχνιτών... Γελάει ακόμα και η... σκόνη στο Καλλίδρομο με τα θέατρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή