Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Συνάντηση ΤΡΑΙΝΟΣΕ με υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έπειτα από επιθέσεις στον Προαστιακό

 

Στις 4 Νοεμβρίου στελέχη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ συναντήθηκαν με τη Διευθύντρια του Γραφείου του Υπουργού Πολιτικής Προστασίας, Τ. Θεοδωρικάκου για να εκθέσουν τα προβλήματα παραβατικότητας που παρατηρούνται σε ορισμένα σημεία του δικτύου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του Προαστιακού Αθηνών.

Ο Υπουργός, σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, διαβεβαίωσε ότι θα υπάρχει συνεχής παρουσία στελεχών επιβολής του νόμου στους κεντρικούς σιδηροδρομικούς σταθμούς και θα διενεργούνται περιοδικοί έλεγχοι εντός των συρμών του Προαστιακού, προκειμένου να διασφαλιστεί η μέγιστη ασφάλεια των επιβατών και του προσωπικού.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αφού ευχαρίστησε τον Υπουργό, επιβεβαίωσε τη πρόθεσή της για συνεχή ροή πληροφοριών μεταξύ της σιδηροδρομικής εταιρείας και του Υπουργείου για όλα τα θέματα που σχετίζονται με την κινητικότητα των ταξιδιωτών.

www.metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου