Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Για 10 χρόνια, οι άγονες σιδηροδρομικές γραμμές του Βελγίου στην SNCB

 Το Υπουργικό Συμβούλιο του Βελγίου επιβεβαίωσε την πρόθεσή του να αναθέσει στους Εθνικούς Σιδηροδρόμους του Βελγίου (SNCB) δεκαετή – απευθείας – σύμβαση για την παροχή σιδηροδρομικών υπηρεσιών σε ολόκληρη τη χώρα, μετά τη δημοσίευση σχετικής ανακοίνωσης στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


«Ως υπουργός κινητικότητας, θέλω να παράσχω ένα πιο σύγχρονο πλαίσιο διαχείρισης για τις σιδηροδρομικές εταιρείες, με ισχυρές προτεραιότητες για το μέλλον των σιδηροδρόμων», ανέφερε ο υπουργός Κινητικότητας, Georges Gilkinet.


Επί του παρόντος, βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις μεταξύ της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, της SNCB και του διαχειριστή υποδομής Infrabel για τη σύναψη της νέας σύμβασης δημόσιας υπηρεσίας.


Σημειώνεται ότι και στην Ελλάδα, το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών πρόκειται να υπογράψει σύμβαση με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την εκτέλεση των άγονων γραμμών για περίοδο 10+5 ετών.

www.metaforespress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου