Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

'Εκλεισε και ο σταθμός Βόλου..

 Ελλείψη σταθμαρχών έκλεισε και ο σιδηροδρομικός σταθμός Βόλου.. Μετά την Κόρινθο, τα Λιόσια, την Έδεσσα και πόσους ακόμα, κλείνει με επείγουσα εγκύκλιο ο Βόλος. Αναρωτιόμαστε αν η Ομοσπονδία

Σιδηροδρομικών θα καλέσει κάποια στιγμή τα Σωματεία σε σύσκεψη ή θα παρακολουθεί τον σιδηρόδρομο να βυθίζεται και όπως στον Τιτανικό, η ορχήστρα (συνδικαλιστές) να παίζουν εύθυμα τραγούδια.

Ο σιδηρόδρομος κλείνει.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Υ.Γ. Κάποτε κάποιοι πολιτικοί ταγοί, σημερινοί Κυβερνητικοί βουλευτές, σηκώνανε τα λάβαρα της επανάστασης επειδή στον Βόλο δεν τοποθετήθηκε προϊστάμενος. Τώρα που δεν υπάρχει ούτε σταθμάρχης, περιμένουμε την αντίδραση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου