Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

Η Π.Ε.Σ.ΟΣΕ για το κλείσιμο του σταθμού Βόλου

 
Μετά το κλείσιμο των Σταθμών  της Έδεσσας , της Κορίνθου , την υπoστελέχωση  των Τ.Χ όπως και των κεντρικών Σταθμών Αθήνας και Θεσσαλονίκης ,την αλλαγή του
Π.Ω.Ε της Κατερίνης κάθε μια ώρα, ήρθε και η ώρα του Βόλου .                                                                                        Με μαθηματική ακρίβεια ακολουθούν και άλλοι Σταθμοί .

Στον σιδηρόδρομο συντελείτε ένα έγκλημα με αυτουργούς  την Πολιτική ηγεσία , την Διοίκηση του Ο.Σ.Ε. (με τους παραγοντίσκους που την περιβάλουν ), και τους κυβερνητικούς  συνδικαλιστές. 

Ότι με κόπο και μόχθο έχτισε η Π.Ε.Σ.Ο.Σ.Ε , το καταστρέφουν …. με περισσή αριστεία . 

Η μόνη εξίσωση που λύνουν σωστά είναι το βόλεμα των ημετέρων και οι απευθείας αναθέσεις .

 Κύριε Πατέρα , μετά τις αποφάσεις της Διοίκησής σας τις οποίες συνυπογράφετε , είστε αποκλειστικά υπεύθυνος για οτιδήποτε συμβεί στην ασφαλή κυκλοφορία των συρμών , την ασφάλεια των επιβατών , των εργαζομένων καθώς και των υποδομών  . 

ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ  ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ ΙΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου