Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Πρόεδρος ΔΑΚΕ ΤΡΑΙΝΟΣΕ : Μανιτάρια & στις εγκαταστάσεις Μηχανοστασίου Θεσσαλονίκης


 Οπως μας ενημέρωσαν συνάδελφοι ο Πρόεδρος του ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ αλλά & της ΔΑΚΕ ΤΡΑΙΝΟΣΕ συνάδελφος Νικος Λάζου,  επιβεβαίωσε την καταγγελία

των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Παππα - Γιαννουλη  με ανάρτηση του στα  social media , όπου απεικονίζονται μανιτάρια στις γραμμές & τις εγκαταστάσεις του μηχανοστασίου. 

Ο συνάδελφος Λαζου, θέλησε προφανώς να «ειρωνευτεί» τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ , αλλά άθελα του επιβεβαίωσε τις καταγγελίες τους. 

Αναμφίβολα η δημόσια αυτή τοποθέτηση, θα «συζητηθεί». 

Το στέκι την είχε στην διάθεση του από τις 16/11 αλλά περίμενε πρώτα να δει κάποιες εξελιξεις γύρω από την υπόθεση, των «μανιταριών». 

Συνιστούμε στα στελέχη της ΔΑΚΕ αυτοσυγκράτηση γιατί πολλές φορές -χαρακτηριστική αυτή- η έπαρση και η αλαζονεία,  τους  οδηγεί σε τρομερά αυτογκόλ. 


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου