Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Ένας συνάδελφος και φίλος συνταξιοδοτείται


 Ένας καταπληκτικός άνθρωπος, ένας πολύτιμος φίλος ,ένας ξεχωριστός συνάδελφος σήμερα συνταξιοδοτείται. Ο Διονύσης Αθανασόπουλος ( για μας Σάκης) μηχανοστασιάρχης στο ΜΑΙ από σήμερα
περνάει σε μια άλλη φάση της ζωής του έχοντας αφήσει πίσω του μόνο ευχάριστες αναμνήσεις.

Άνθρωπος με όραμα και αγάπη για τον κλάδο της έλξης , με ενεργή συμμετοχή στα κοινά του Σωματείου μας (έχοντας διατελέσει μέλος στα Όργανα -ΔΣ)  στάθηκε δίπλα στους νέους συναδέλφους και βοήθησε με την γνώση και την εμπειρία του όλους εμάς στο επαγγελματικό μας ξεκίνημα.

Είμαστε σίγουροι πως ακόμα και τώρα που φεύγει , όποτε χρειαστούμε την βοήθεια του θα μας την προσφέρει απλόχερα.

Του ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να είναι γερός στην νέα φάση της ζωής του και θα χαιρόμαστε πολύ να τον βλέπουμε και να τα λέμε.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 


1 σχόλιο:

  1. ΣΑΚΗ ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΟΥ ΖΩΗ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΡΕΝΟ ΜΑΣ ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ











    ΑπάντησηΔιαγραφή