Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Στον κλειστό σταθμό Βόλου, η Κυβέρνηση μιλάει για...σπέκουλα

 
Θυμηδία προκαλούν στους σιδηροδρομκούς εκπρόσωποι της Κυβέρνησης Μητσοτάκη αλλά και τα παπαγαλάκια τους. Ο Κυβερνητικός Βουλευτής Μαγνησίας κ. Μαραβέγιας (Νέα Δημοκρατία) με στόμφο δήλωσε πως ο κλειστός και σήμερα σταθμός Βόλου αποτελεί σπέκουλα γιατί οι ....3 (τρείς) συνάδελφοι που  απλά ....μετακινήθηκαν για μικρό διάστημα λόγω...ασθενειών και για την κάλυψη κενών. Πρόκειται για Ιλαροτραγωδία. 
Αλήθεια τώρα κύριε Μαραβέγια, τόσο πολύ υποτιμάτε την κοινή γνώμη; 
Επόμενος σταθμός που θα κλείσει ποιος θα είναι; Εδώ θα είμαστε (και εσείς προφανώς)

Διαβάζουμε το....δημοσίευμα > 

Με εκκωφαντικό τρόπο κατέρρευσαν, λίγες ώρες μετά τη δημιουργία τους, τα σενάρια για το κλείσιμο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Βόλου και η προσπάθεια μικροκομματικής εκμετάλλευσης μιας ολιγοήμερης μετακίνησης προσωπικού», σχολίασε ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κων. Μαραβέγιας, μετά την επικοινωνία που είχε σήμερα με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ κ. Σπ. Πατέρα.


Σύμφωνα με τον κ. Μαραβέγια, «η σπέκουλα, η οποία στήθηκε τόσο γρήγορα και πρόχειρα, αποδομήθηκε πριν το …τρένο σφυρίξει τρις και στείλει το μήνυμα της συνέχισης του εξορθολογισμού και του νοικοκυρέματος και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Για λόγους διασφάλισης της ποιότητας των σιδηροδρομικών υπηρεσιών, η Διοίκηση έκρινε αναγκαία την άμεση, προσωρινή μετακίνηση τριών υπαλλήλων για την κάλυψη κενών που προκάλεσαν έκτακτες απουσίες λόγω ασθενειών.


Όσοι επιμένουν να θεωρούν τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Βόλου «μαγαζάκι εκ χρησικτησίας», έχουν απομείνει ξεχασμένοι σε λάθος αποβάθρα, με ακυρωμένο εισιτήριο. Το στρατηγικό σχέδιο της κυβέρνησης για ανάπτυξη της Μαγνησίας με σύγχρονες υποδομές, με αξιοποίηση συγκριτικών πλεονεκτημάτων, με διασυνδεσιμότητα δικτύων κ.α., υλοποιείται καθημερινά. Επόμενος σταθμός η Μαγνησία της νέας εποχής».


1 σχόλιο:

  1. Τελικα εχουν πολυ πλακα αυτοι οι ασχετοι που υποτιθεται εκπροσωπουν τον λαο πιο λιμανι και πια αναπτυξη ας παεινα κανει παρεα με τον δημαρχο που θελει να διωξει τον σταθμο απο την Πόλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή