Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Ν. Παππάς-Χ. Γιαννούλης : Μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη επιβατών και πολιτικού κόσμου

Αναλυτικά η απάντηση του τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκου Παππά και του αναπληρωτή τομεάρχη Χρήστου Γιαννούλη στο σχόλιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μέσω twitter:

"Μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη επιβατών και πολιτικού κόσμου. Υπάρχει περίπτωση τα συνεργεία απολύμανσης να ράντισαν απλώς τα μανιτάρια και να τα προσπέρασαν;» 

Άλλο η απολύμανση και άλλο η... απομανιτάρωση, προφανώς.

Θα πρέπει να θυμάστε ότι το συγκεκριμένο τρένο πληρώθηκε από τους φορολογούμενους και αποτελεί περιουσία του λαού.

Ότι το νοικιάζετε μαζί με άλλα για την εκτέλεση δρομολογίων και ότι θα πρέπει να είστε πιο συνεπείς με τη συντήρησή του.

Όπως συνεπείς οφείλετε να είστε και με την τήρηση της σύμβασης για τις «άγονες γραμμές».

Διότι τα τρένα που είδαμε, δρομολογούνται στο «Θεσσαλονίκη-Αλεξανδρούπολη», όπου πλέον διαθέτετε ένα ζεύγος τρένων ημερησίως, αντί για δύο, και αυτό ως τη Δράμα.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία δεν θα δείξει την αδιαφορία της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ουδείς δικαιούται να υποτιμά τη νοημοσύνη του επιβατικού κοινού και του πολιτικού κόσμου.


ΥΓ: Ελπίζουμε η απολύμανση να ολοκληρωθεί σύντομα. Να μη χρονίσει όπως η πιστοποίηση του «λευκού βέλους», το οποίο έχει την ίδια ηλικία με τα τρένα με τα #Μανιταρια_αλα_τρεν.


ΥΓ2: Το «ασημένιο βέλος», νεότερης τεχνολογίας, το οποίο παρουσιάσατε στη ΔΕΘ του 2018 που βρίσκεται αλήθεια; Γνωρίζει ο κ. Καραμανλής;

www.left.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου