Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

Πιο γραφικός γίνεσαι σοκάκι (Αποδείξεις)

 Συνήθως όταν εκτίθεσαι ο λαός λέει ότι δεν πρέπει να συνεχίζεις. Ο Γκαίτε έλεγε ότι "Ο έξυπνος άνθρωπος αλλάζει γνώμη. Ο ηλίθιος ποτέ." Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι ο γραφικός
ενοχλήθηκε απο την αποκάλυψη μας για το ποσοστό συμμετοχής στις εκλογές του ΣΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ μετά τα όσα κατήγγειλε ο ίδιος για την ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ. 

Μια καταγγελία που ήρθε καθ υπαγόρευση προφανώς -απο συνδικαλιστές του ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ- το οποίο ανέχεται να το εκπροσωπεί στον δημόσιο λόγο ένας.... γραφικός, έχοντας αναπαράγει στο παρελθόν λιβελλογραφήματα του,  απο τον επίσημο λογαριασμό του στα social media.

Ως απάντηση  στο στέκι και με τις συνήθεις ύβρεις ο γραφικός  ενημέρωσε ότι το μητρώο στις εκλογές του ΣΕΠ έκλεισε με 419 μέλη και όχι με 461 όπως ανέφερε το στέκι (γιατί απολύθηκαν 63 όπως αναφέρει ψευδώς).

Μας είπε δηλαδή, ψεύτες, δημόσια.

Για να δούμε την αλήθεια τώρα,  με ντοκουμέντα όπως μας τα έχουν αποκαλύψει συνάδελφοι που έχουν αηδιάσει με όσα ζουν στην τεχνική βάση και τα στόματα τους ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ. 

Οι εικόνες είναι η απόδειξη του πως ένα σύστημα, προσπαθεί να ξεγελάσει τους εργαζόμενους στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ. 

Εκλογές μητρώο Βόρειας Ελλάδας 



Εκλογές Μητρώο Νότιας Ελλάδας 


Σύνολο εγγεγραμμένων 267+194 = 461 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΛΕΟΝ 
Συμμετοχή 379 (82%)
Αποχή 82 (18%)

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Υ.Γ. Το στέκι κράτησε υπεύθυνη στάση όλες αυτές τις ημέρες, χωρίς αναρτήσεις για τις εκλογές του ενός ή του άλλου Σωματείου, χωρίς υπονοούμενα, χωρίς να εμπλακεί στην διαδικασία. 
Οι προκλήσεις θα απαντώνται. Ας τον μαζέψουν οι συνδικαλιστές του ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Υ.Γ. 2 Ζήκο έχει και άλλο. Εκτός αν μας πείς ότι στα 419 μέλη που έγραψες, ήταν και οι 63 απολυμένοι, οπότε μάλλον έχουν ψηφίσει και τα ...δέντρα. Λες; 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου