Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Νέες « Μεταγραφές» μηχανοδηγών

 Το άνοιγμα της σιδηροδρομικής αγοράς με σαφείς κανόνες και όχι συνταξιούχους που πέτυχε το Σωματείο των μηχανοδηγών το 2018, έχει οδηγήσει στην κατακόρυφη

άνοδο των αμοιβών που προσφέρουν νέες σιδηροδρομικές εταιρείες που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στις εμπορευματικές μεταφορές. 

Τις τελευταίες μέρες έντονη είναι η φημολογία για μηχανοδηγους που θα αποχωρήσουν από εταιρεία , συνάπτοντας συμφωνίες με νέα σιδηροδρομική εταιρεία. 

Η  τεράστια επιτυχία  του Σωματείου μας, να αποτρέψει την είσοδο συνταξιούχων το 2017 , όταν και είχε  συμφωνηθεί η επιστροφή τους από συγκεκριμένη εταιρεία  η οποία αφού απέτυχε να τους εντάξει στην παραγωγή  στην συνέχεια προχώρησε σε πρόσληψη νέων μηχανοδηγών, οδήγησε στο άνοιγμα της αγορας με κανόνες. 

Με σεβασμό στα εργασιακά δικαιώματα των μηχανοδηγών 

Το στέκι της έλξης -Το blog των μηχανοδηγών 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου