Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Μάστιγα οι καθημερινοί λιθοβολισμοί τρένων

 Σε μάστιγα έχουν μετατραπεί οι λιθοβολισμοί τρένων, οι οποίοι αποτελούν πλέον καθημερινό φαινόμενο με αγνώστους να πετούν όλο και συχνότερα πέτρες σε διερχόμενες αμαξοστοιχίες και συρμούς
του Προαστιακού Σιδηροδρόμου προκαλώντας σημαντικές βλάβες στο τροχαίο υλικό, αλλά κυρίως θέτοντας σε μεγάλο κίνδυνο επιβάτες και εργαζομένους.

Οπως ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, και σήμερα Τρίτη οι αμαξοστοιχίες 56 που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη και 1327 που εκτελούσε το δρομολόγιο Κιάτο - Αθήνα του Προαστιακού, λιθοβολήθηκαν στους σταθμούς Θήβας και Ασπροπύργου αντίστοιχα. Ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός και υλικές ζημιές προκλήθηκαν μόνο στη δεύτερη αμαξοστοιχία. 


Ανησυχία προκαλεί, πάντως, το γεγονός ότι αυτό εξελίσσεται σε καθημερινό φαινόμενο καθώς μόλις χθες επίθεση με πέτρες είχε δεχτεί συρμός του Προαστιακού στον Ταύρο, αλλά και αμαξοστοιχία κοντά στη Θήβα, ενώ αντίστοιχα φαινόμενα είχαν καταγραφεί και τις προηγούμενες ημέρες.

www.ethnos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου