Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Αποχαιρετιστήρια επιστολή του συναδέλφου Παρασκευά Πουρλιάκα (τ.Γεν.Γραμματέας Π.Ο.Σ.), λόγω συνταξιοδότησης

 Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και για εμένα. Κι έτσι από την 1η Νοεμβρίου 2021 ανήκω πλέον στους συνταξιούχους  Σιδηροδρομικούς.

Η αλήθεια είναι ότι τριάντα  (30) ημέρες μετά, κι ακόμη είμαι μπερδεμένος , με συναισθήματα
ανάμικτα για το ότι έχω περάσει από την ενεργό στην ανενεργό δράση ως Σιδηροδρομικός.

Ότι και να πω όμως, ή όπως και να το διαχειριστώ ψυχολογικά, η αλήθεια είναι μία. Ότι μετά από σαράντα (40) χρόνια στο Σιδηρόδρομο, και τριάντα (30) χρόνια στο συνδικαλιστικό κίνημα, ανήκω πλέον στους βετεράνους Σιδηροδρομικούς.

Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω πρώτα από όλα όλους τους Σιδηροδρομικούς πού όλα αυτά τα χρόνια με στήριξαν και με ανέχτηκαν να τους εκπροσωπώ από όποια θέση υπηρέτησα. 

Έπειτα, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παράταξή μου τη ΔΑΚΕ για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που είχα, αρχής γενομένης από την ηγεσία της μέχρι και τον τελευταίο κλαδικό αντιπρόσωπο.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου είτε θεσμικά - συνδικαλιστικά, είτε σαν εργαζόμενοι στην Π.Ο.Σ. που μέσα από πολύ δύσκολες και αρνητικές συνθήκες την τελευταία δεκαετία, μπορέσαμε και σταθήκαμε κρατώντας όρθιο το κυρίαρχο συνδικαλιστικό όργανο των Σιδηροδρομικών, την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ.

Εύχομαι σε όλους και όλες υγεία και καλή πορεία στο Σιδηρόδρομο.

Συναδελφικά.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΟΥΡΛΙΑΚΑΣ

(τ. Γενικός Γραμματέας Π.Ο.Σ.)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου