Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

Δεν βρήκαν ούτε την.. ψήφο τους! (Ταξική συνείδηση;)

 
 Ένα απο τα κορυφαία που ζήσαμε στις εκλογές σε Σωματείο είναι αυτό που συνέβη σε περιφερειακή κάλπη. Προφανώς συνάδελφοι δεν γνώριζαν ότι τα αποτελέσματα θα βγούν τοπικά και έτσι είχαμε το τραγελαφικό να συμβαίνει.

Σε περιφερειακή κάλπη, υποψήφιος "ταξικής" παράταξης δεν την ψήφισε! 

Μάλιστα κατά την καταμέτρηση στην περιφερειακή αυτή κάλπη,  ο εκπρόσωπος της "ταξικής" παράταξης βλέποντας το αποτέλεσμα για αυτήν (ΜΗΔΕΝ ψήφοι) ρώτησε αν ο υποψήφιος  με την  παράταξη του, ψήφισε. Όταν έλαβε θετική απόκριση, "έπεσαν τα τσιμέντα".

Κάπως έτσι αποκαλύπτονται και αυτά τα παρατράγουδα που είναι όμως το αποτέλεσμα της στρατηγικής  της "ταξικής" παράταξης στον σιδηρόδρομο τα τελευταία χρόνια. Όταν στηρίζεις ένα σύστημα συνδικαλιστικό  τόσο απροκάλυπτα (εμείς το έχουμε κατονομάσει ως λυκοσυμμαχία) , αρνούνται να σε ψηφίσουν ακόμα και οι....υποψήφιοι σου. 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου