Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Χωρίς σύνδεση με Πειραιά και Αθήνα και μέχρι.... Ηράκλειο ο Προαστιακός - Αποκοπή κυκλοφορίας για 17 μέρες

Και χωρίς την δυνατότητα μετεπιβίβασης απο Κιάτο για την γραμμή προς αεροδρόμιο.

 Εν μέσω του 4ου κύματος  πανδημίας και την ώρα που κατά γενική ομολογία παρατηρείται συγχρωτισμός (αν όχι συνωστισμός) στους συρμούς στις ώρες αιχμής, ξεκινούν
εργασίες στον Προαστιακό Αθήνας για την αντικατάσταση ενός κλειδιού στο "σημείο 0". 

Πρακτικά αυτό σημαίνει και σύμφωνα με την πρόταση που έχουμε στην διάθεση μας, ότι 

  • Οι χιλιάδες επιβατών απο το Αεροδρόμιο και ενδιάμεσους σταθμούς (Κορωπί-Κάντζα- Παλλήνη- Δουκίσης Πλακεντίας- Πεντέλης- Νερατζιώτισα- Ηράκλειο- Μεταμόρφωση) δεν θα έχουν απευθείας σύνδεση με το Κέντρο της Αθήνας και το λιμάνι του Πειραιά. Αντίστοιχα επιβάτης απο τον Πειραιά ή την Αθήνα πρέπει να αναζητήσει εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης για την μετάβαση του στους παραπάνω σταθμούς. 
  • Οι χιλιάδες επιβατών που χρησιμοποιούν τον Προαστιακό απο την γραμμή απο το Κιάτο δεν θα μπορούν να μετεπιβιβαστούν στην γραμμή προς Αεροδρόμιο με κανένα τρόπο και για 17 ολόκληρες ημέρες.
Οι επιβάτες θα πρέπει είτε να χρησιμοποιήσουν το ΙΧ τους, είτε εναλλακτικά μέσα μεταφοράς με πολλές μετεπιβιβάσεις επιβαρύνοντας τα ήδη καταπονημένα μέσα μεταφοράς. 
Αναρωτιόμαστε αν έχει επιλεγεί η κατάλληλη χρονική περίοδος για αυτά τα έργα και γιατί δεν εκτελέστηκαν το καλοκαίρι όπου υπήρχε μείωση της επιβατικής κίνησης.

Το στέκι της έλξης - Τo blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου