Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Επιστολές ΠΕΠΕ για υποδομή,ανακαίνιση χωρών και συνάντηση με ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Επιστολές του Σωματείου μας  για την κατάσταση γραμμής και υποδομής στην Βορεια Ελλαδα και τα προβλήματά με τα ΑΣΙΔ, αίτημα για την ανακαίνιση του χώρου αναμονής στην Δράμα και συνάντησης με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Διαβάζουμε
Κύριε Σύμβουλε,
Σας επισυνάπτουμε το δελτίο περιορισμού ταχύτητας στη γραμμή μεταξύ Θεσσαλονίκης – Αλεξανδρούπολης καθώς και δελτίο ειδοποίησης για
τις αφύλακτες διαβάσεις στην ίδια γραμμή.
Όπως διαπιστώνετε, το πλήθος των βραδυποριών όσο και των αφύλακτων διαβάσεων είναι τέτοιο που καθιστά πρακτικά αδύνατη την τήρηση των δρομολογιακών χρόνων ενώ είναι δεδομένη και η “επικινδυνότητα” που προκύπτει ιδιαίτερα στις αφύλακτες διαβάσεις.
Επίσης, δεν υπάρχει καμία εξέλιξη για το θέμα της γέφυρας του Γαλλικού ή την αποκατάσταση της ηλεκτροκίνησης στον Αξιό - γέφυρα, ενώ εκκρεμεί και η απευθείας σύνδεση του ΣΚΑ με το Θριάσιο Εμπορευματικό Κέντρο.
Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειες και για την αποκατάσταση των προβλημάτων στα ΑΣΙΔ και την αποκατάσταση των βραδυποριών όσο και για τον προγραμματισμό συνάντησης με το προεδρείο του Σωματείου, για συζήτηση των τρέχοντων προβλημάτων

Η επιστολή για την συνάντησή με τη Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Κύριε Πρόεδρε,
Κύριε Σύμβουλε,

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων σας, ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο σας.
Παρακαλούμε για τον άμεσο προγραμματισμό συνάντησης μαζί σας, με τα παρακάτω θέματα συζήτησης:
Ιδιωτικοποίηση – πορεία ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Σ.Σ.Ε. (επίδομα ευθύνης Μηχανοδηγών)
Προσλήψεις προσωπικού.
Προαγωγές – Τοποθετήσεις προσωπικού 

Η επιστολή για την ανακαίνιση των χωρών αναμονής.
 Κύριε Διευθυντά,
Όπως γνωρίζετε η κατάσταση στους χώρους αναμονής σε ορισμένα Μηχανοστάσια δεν είναι η πρέπουσα λόγω της παλαιότητας των κτιρίων και της ελλιπούς συντήρησης τους.
Κατά το παρελθόν έχετε προχωρήσει σε ανακαινίσεις στους χώρους αναμονής για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων.
Σε συνέχεια αυτών των ενεργειών, ζητάμε την έγκριση για την άμεση ανακαίνιση του χώρου αναμονής Μηχανοστασίου Δράμας και Στρυμώνα καθώς και των αποχωρητηρίων σε ΜΑΙ, Θεσσαλονίκη και Δράμα που βρίσκονται σε τραγική κατάσταση. 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
     Ο Πρόεδρος                                       Ο Γενικός Γραμματέας

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΝΙΔΟΥΝΙΑΣ                        ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥΡΛΗΣ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου