Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Indi Railways καταθέτει πρόταση για την εξαγορά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ


Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες η Indi Railways επικοινώνησε χτες βράδυ με το ΤΑΙΠΕΔ και τον Πρόεδρο του Οργανισμού κ. Πιτσιόρλα και δήλωσε ότι
θα καταθέσει δεσμευτική προσφορά για την εξαγορά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενώ εξετάζει το ενδεχόμενο εμπλοκής της στην αποκρατικοποίηση της ΕΕΣΣΤΥ σε συνεργασία με την Afri Rail and Traction Services (Pty) Ltd.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι οι επενδυτές που εκπροσωπούν τεράστια funds στην μακρινή Ινδία επικοινώνησαν μέσω του Ινδού πρέσβη αργά το απόγευμα με το Μέγαρο Μαξίμου και δήλωσαν ότι θέλουν η αγοραπωλησία να κλείσει άμεσα καθώς δεν επιθυμούν να εμπλακούν και άλλοι ενδιαφερόμενοι και να εκτοξευτεί έτσι το τίμημα για την εταιρεία.
Εμείς δεν είμαστε ούτε Κινέζοι,ούτε Ρουμάνοι,ούτε Αμερικάνοι, ούτε Ιταλοί ή Γάλλοι και Γερμανοί.
Εμείς τόνισαν στον Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ  είμαστε Ινδοί και πληρώνουμε cash σε Ευρώ.
Στην απόκριση του Έλληνα διαμεσολαβητή ότι η αγορά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ συνδέεται με την αποκρατικοποίηση της ΕΕΣΣΤΥ οι Ινδοί επενδυτές εξέπληξαν με την ετοιμότητα τους την Ελληνική πλευρά.
Ο Κισ-μάι Αριφίκ που έχει αναλάβει την αγοραπωλησία για λογαριασμό της Indi επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Πρίγκηπα Alwaleed bin Vangel απο τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (είχε στο παρελθόν ενδιαφερθεί για την αγορά του Παναθηναϊκού) που δήλωσε ότι η εταιρεία του Afri Rail θα αγοράσει την ΕΕΣΣΤΥ υπό την προϋπόθεση να υπάρχει σταθερότητα στην χώρα αλλά και εργασιακή ειρήνη.

Είμαστε έτοιμοι να επενδύσουμε εκατομμύρια Ευρώ στον σιδηρόδρομο είπε ο Πρίγκηπας.
Αν μικρές ιδιωτικές εταιρίες τάζουν εκατομμύρια επενδύσεων στην Σίνδο και μισθούς χιλιάδων Ευρώ σε αφελείς και συνταξιούχους, εμείς θα την αγοράσουμε όλη την περιοχή και θα φτιάξουμε και το γήπεδο του ΠΑΟΚ αντιπαροχή εκεί τόνισε.Μάλιστα είμαστε σε συνομιλίες με τον Τζιτζι για να σταματάει ο Προαστιακός έξω απο την Νέα Τούμπα προκαλώντας ρίγος ενθουσιασμού στους Μακεδόνες σιδηροδρομικούς που βλέπουν επιτέλους ότι το καθεστώς των χαμουτζήδων στην μπάλλα σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν!
Μάλιστα οι επενδυτές έχουν έρθει σε επαφή με ιστορικά στελέχη απο τον σιδηρόδρομο που συνταξιοδοτήθηκαν και τώρα  θέλουν και αυτά να κάνουν καριέρα ως manager σε ιδιωτικές εταιρείες, να αποδείξουν δηλαδή ότι ο ιδιωτικός τομέας μπορεί να κάνει ότι δεν κατάφεραν να κάνουν οι ίδιοι ως δημόσιοι υπάλληλοι. Θέλαμε αλλά δεν μας άφηναν να αναπτύξουμε τις ιδέες μας για τον σιδηρόδρομο είπε ένας συνταξιούχος Διευθυντής που η εμπειρία του φάνηκε να ξεχειλίζει απο τα μπατζάκια,Εμείς κάθε μέρα δίναμε μάχες.
 Τώρα θα συνεχίσουμε να τις δίνουμε για αυτούς που επωφελούνται απο την διάλυση που αφήσαμε σε ένα ετοιμόρροπο πλέον οργανισμό.


Οι τελευταίες εξελίξεις προκάλεσαν ανησυχία στην ΠΟΣ.
Στην χτεσινή έκτακτη συνεδρίαση ,αργά το βράδυ αποφάσισε πλειοψηφικά για την Κυριακή απεργία και εκκλησιασμό.
Εδώ δεν περάσαν Γάλλοι,Άγγλοι,Πορτογάλοι και Αμερικάνοι είπε κορυφαίος συνδικαλιστής.

Ο κισ-μαι αριφίκ και ο Πρίγκηπας θα περάσουν ;


Το στέκι της έλξης- Το blog των μηχανοδηγών

Υ.Γ. 
 Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επενδυτές ζήτησαν   να κλείσει το στέκι της έλξης ως ένδειξη καλής θέλησης -προκαλούν θέματα και ανακατοσούρα είπε με νόημα-προσφέροντας πλουσιοπάροχα συμβόλαια στην διαχειριστική ομάδα προκειμένου αυτή να εργαστεί σε μεγάλο δημοσιογραφικό κανάλι που θα ανοίξει μόλις η Κυβέρνηση χορηγήσει τις νέες τηλεοπτικές άδειες. 

Καλό μήνα σε όλους ,με τον δικό μας τρόπο....Καλή πρωταπριλιά!

Ο αγώνας ενάντια στην ιδιωτικοποίηση είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ, αυτά που διαβάζουμε κάθε μέρα απο τα συστημικά μέσα είναι πρωταπριλιάτικα.
Για αυτό και τους αφιερώνουμε αυτήν την ανάρτηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου