Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Μεγάλη τιμή για την ΠΕΠΕ

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία και μεγάλη τιμή  για το Σωματείο μας αποτελεί η επιλογή του μηχανοδηγού ΜΑΙ Κωνσταντίνου Ρήγου μεταξύ πολλών υποψηφίων για το πρόγραμμα
Shift2rail (User Requirements/Implementation and Deployment Working Group) που ξεκινάει την πρώτη του συνεδρίαση στις 15 Απριλίου στις Βρυξέλλες!
Στο πρόγραμμα συμμετέχουν εκπρόσωποι από Ευρωπαϊκά συνδικάτα,  από την Etf και μεγάλες σιδηρόδρομικές εταιρίες.
 Ο συνάδελφος Ρήγος επιλέχτηκε μεταξύ πολλών μηχανοδηγών , είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών ενώ αυτόν τον καιρό κάνει το διδακτορικό του ενώ εργάζεται κανονικά σαν μηχανοδηγός.

Το Σωματείο μας είχε στείλει στην ALE τα βιογραφικά των συναδέλφων Ρήγου και Θανασιά και επιλέχτηκε μεταξύ κ άλλων Ευρωπαίων μηχανοδηγών ο συνάδελφος Ρηγος.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου