Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών στο τμήμα Λάρισα – Βόλος

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, από την Κυριακή 3/4/2016 έως και το Σάββατο 09/4/2016, ο ΟΣΕ θα εκτελέσει εργασίες αναβάθμισης ισόπεδων διαβάσεων, σε τμήμα της σιδηροδρομικής γραμμής Λάρισας – Βόλου.
Συγκεκριμένα οι εργασίες θα εκτελεστούν στο τμήμα της γραμμής μεταξύ των
σταθμών Μελισσιάτικα και Βόλου, μετά από αίτημα των δημοτικών αρχών.

Αυτό σημαίνει ότι οι αμαξοστοιχίες θα κυκλοφορούν τις καθορισμένες ώρες αναχώρησης – άφιξης, μόνο στο τμήμα μεταξύ Λάρισας – Μελισσιάτικων – Λάρισας.

Η μεταφορά των επιβατών από το σταθμό Μελισσιάτικα προς Βόλο, και αντίστροφα, θα γίνεται με  μετεπιβίβαση σε λεωφορεία.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζητεί την κατανόηση του επιβατικού κοινού για την προσωρινή ταλαιπωρία που θα υποστεί, προκειμένου να ενισχυθούν τα μέτρα ασφαλείας στις ισόπεδες διαβάσεις και να καταστεί πιο ομαλή η κυκλοφορία των οχημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου