Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο, 2 Απριλίου 2016

Ο αληταράς κύριος Τόμσεν

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του Wikieleaks για τους ύποπτους σχεδιασμούς του ΔΝΤ για την Ελλάδα.Όλοι πλέον μπορούμε να φανταστούμε τι  και πως συνέβη πριν το δημοψήφισμα (Capital Control) αλλά και μετά απο αυτό.

Ποιος δεν θυμάται το ύφος και τον τρόπο που έμπαινε στα υπουργεία με το αναιδές του προσώπου του μπροστά, αυτή η άλητοφατσα με τη γραβάτα, που κεκέδιζε στις συνεντεύξεις, μήπως και
συγκρατήσει μέσα στα δόντια του τα σκληρά του λόγια που έκρυβε κατά της Ελλάδας.


Ανεπιτυχώς.Μιλώ για τον κύριο Τόμσεν και για τον διάλογο φωτιά που είχε με την κυρία Βελκουλέσκου, τον οποίoν αποκάλυψε ο ιστότοπος wιkileaks και του οποίου η ωμότητα συγκλονίζει αυτή την ώρα τον τοπο. Με απόλυτη σαφήνεια και με θράσος οικονομικών δολοφόνων σχεδιάζουν τη χρεοκοπία της χώρας ξανά μέσα στον Ιούλιο προκειμένου να επιβάλουν νέα σκληρά μέτρα.Διότι θεωρούν, άκουσον άκουσον, την προηγούμενη συμφωνία της 12 Ιουλίου, σαν μια καλή συμφωνία, δίοτι ναι μεν περιέχει σκληρότατα μέτρα, αλλά περιοριστικά. Δηλαδή αυτά είναι και όχι άλλα.Και αυτοι, δηλαδή ο κύριος Τόμσεν και η άλλη καλή κυρία, θέλουν να προσθέσουν καινούργια βάρη στον ελληνικό λαό και να οδηγήσουν την χώρα στον νέο όλεθρο.Αυτά τα μορφωμένα τέρατα.Διότι σταμάτησαν τα πανεπιστήμια να παράγουν ανθρώπους. Βγάζουν μορφωμένους Φρανγκενστάιν.Τι σπούδασες γιόκα μου;Οικονομικός δολοφόνος μάνα. Πάω να οδηγήσω ανθρώπους και λαούς στην αυτοκτονία.

Αυτός είναι ο κύριος Τόμσεν ο εκλεκτός, και των δικών μας μέσων μαζικής ενημέρωσης. Τι θα πουν σήμερα οι Μπάμπηδες και οι Πρετεντέρηδες; Σιωπηλοι;Βουβοί;

Θα το κάνουν γαργάρα μέσα στο Σαββατοκύριακο και θα ψάχνουν από τώρα εναγωνίως κεντρικό θέμα για τη Δευτέρα, έτσι ώστε να αλλάξουν την ατζέντα και να προστατέψουν τους ξένους αγαπημένους τους;Τι άλλο ανακαλύπτουμε στο έγγραφο αυτό;Ότι προσπαθούν να στριμώξουν την Μέρκελ. Όχι τον Σόιμπλε. Γιατί ο Σόιμπλε είναι μέρος αυτού του σχεδίου καταβάθος. Έτσι όπως το πρώτοείπαμε στο Τσαντίρι.Γι' αυτό ταράχτηκαν τόσο πολύ και ξεσηκώθηκαν οι δημοσιογράφοι.Γιατί το ξένο και το ντόπιο αληταριό σχεδιάζει ξανά χρεοκοπία τον Ιούλιο. Και καινούργια μέτρα. Και πρέπει εδώ να μας πουν οι πολιτικοί αρχηγοί που επιμένουν πως ο Τσίπρας θα αναγκαστεί να κόψει συντάξεις, το υποθέτουν;Τους το έχουν κάνει γνωστό οι εντολεύς τους;Γι' αυτό χαμογελούν κρυφά κάτω από τα χείλη τους;Ξέρουν τα σχέδια αυτά; Ποντάρουν στα σχέδια αυτά;

Είναι άμεση απαίτηση να απομακρυνθεί η κυρία Βελκουρέσκου.Η οποία απεργάζεται σχέδια σκοτεινά για τη χώρα μας.Είναι η ώρα να απομακρυνθεί ο κύριος Τομσεν και να μην ξαναπατήσει το πόδι του στην χώρα αυτή.Είναι ανεπιθύμητο πρόσωπο.Είναι εθνική απαίτηση το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η κυρία Λαγκάρντ να ζητήσουν συγνώμη από τη χώρα και από τους Έλληνες για τον διάλογο αυτόν που σχεδιάζει την οικονομική δολοφονία της χώρας μας και την ανατροπή της κυβέρνησης, σήμερα αυτής, αύριο της όποιας άλλης.Και να μας πουν εαν συμφωνούν με το περιεχόμενο της συνομιλίας αυτής.Αλλά σε περίπτωση που δεν απομακρυνθούν τα άτομα αυτά, οι Έλληνες θεωρούν ότι η κύρια Λαγκάρντ αποδέχεται το περιεχόμενο των συνομιλιών αυτων. Και το εγκρίνει.Και στο βάθος Σόιμπλε μη το ξεχνάτε ποτέ.

Περιμένω να δω τους δικούς μας εδώ με τι λόγια θα βρουν ξανά να τά κουκουλώσουν.Το θράσος της εποχής είναι τέτοιο που οι καινούριοι μαυραγορίτες δουλεύουν χωρίς κουκούλες και μας δείχνουν και τα μούτρα τους ως περισπούδαστοι αναλυτές, σχολιαστές και τυφλωμένοι εγκάθετοι.Οι δημοσιογράφοι το βράδυ τα λόγια τους θα τα μασήσουν. 
Οι Έλληνες πρέπει να πουν καθαρά τα δικά τους.
 Ο σχεδιασμός της καθυστέρησης της αξιολόγησης, ο οποίος όπως προκύπτει από τον διάλογο είναι σχεδιασμένος για να επιβάλουν τα νέα μέτρα, πρέπει να τελειώσει τώρα.Να επιστρέψουν στη χώρα και να σταματήσει αυτό το μαρτύριο αφού απομακρυνθούν άμεσα τα αληταριά τα οποία συμμετέχουν στον διάλογο αυτόν. Κατασπαράσσουν τις σάρκες μας, είναι εχθροί της χώρας και πρέπει επιτέλους να πάρουμε μέτρα και αποφάσεις.

Τέλος οι υποχωρήσεις.

http://www.koutipandoras.gr/ - Λάκης Λαζόπουλος

1 σχόλιο:

  1. Μην ασχολείστε με ύποπτη διαρροή. Είναι προϊόν υποκλοπής και τα προϊόντα υποκλοπής δεν αποτελούν αποδεικτικό υλικό. Το εξήγησε ο κ. Βενιζέλος, όταν τον ρώτησαν γιατί δεν αξιοποίησε τη λίστα Λαγκάρντ. Ούτε να ασχολείστε με την ουσία των λεχθέντων. Το μόνο που αποδεικνύεται από την στιχομυθία, είναι η διάτρητη ασφάλεια των συνομιλιών στην Ελλάδα (του Γερμανικού ΟΤΕ).
    Για όλα φταίει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Αλλάξτε επιτέλους Κυβέρνηση και θα λυθούν αυτομάτως όλα τα ζητήματα. Υπάρχουν χρυσές εφεδρείες στον πολιτικό χώρο, Στουρνάρας, Προβόπουλος, Θεοδωράκης, Λεβέντης, κοτζαμ Κυριάκος, να αναθέσουμε την Κυβέρνηση σε αυτούς άμεσα. Χωρίς Εκλογές και άλλες περιττές διαδικασίες. Οι νέες δημοσκοπήσεις του ΣΚΑΙ είναι αμείλικτες. Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι πλέον μειοψηφία και δεν μπορούν να δεσμέυουν τη Χώρα σε διαδικασίες και ατέρμονες διαπραγματεύσεις. Παραιτηθήτε σύντροφοι και αφήστε τους ειδικούς του Κούλη και των λοιπών προθύμων να διαπραγματευτούν πραγματικά υπερ των συμφερόντων των φτωχών στρωμάτων της κοινωνίας, όπως τόσες φορές στο παρελθόν. Υπουργός Οικονομίας θα χριστεί, σε κάθε περίπτωση, ο κ. Παπασταύρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή