Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Εγκρίθηκαν, στον ΟΣΕ, 8,5 εκατ. για συντήρηση γραμμής. Στόχος η επαναλειτουργία του τμήματος Δράμα – Κομοτηνή

Εγκρίθηκαν από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών οι δεσμεύσεις των κονδυλίων που προορίζονται για την συντήρηση της σιδηροδρομικής γραμμής στα τμήματα Δράμας, Λαμίας και Αλεξανδρούπολης, συνολικού ύψους 8,5 εκατ. 

Η έγκριση αυτή επιτρέπει στον ΟΣΕ να προχωρήσει στην άμεση εκκίνηση της διαδικασίας ανάθεσης των εργολαβιών συντήρησης και επισκευής του δικτύου στο τμήμα Δράμα – Κομοτηνή, ώστε να τηρηθεί το σχετικό χρονοδιάγραμμα επαναλειτουργίας του.
Υπενθυμίζεται ότι, από την Κυριακή 25/09/2016, έχει διακοπεί η σιδηροδρομική σύνδεση Δράμας – Ξάνθης για έως 9 μήνες.
Επίσης, δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ (3372Β, 19.10.2016), με το οποίο επανιδρύθηκαν τα τμήματα Επιθεώρησης και Συντήρησης Γραμμής του Βόλου, με σκοπό την αποκατάσταση των συνεπειών παλαιότερης σχετικής απόφασης, η οποία προκάλεσε σημαντικές δυσλειτουργίες στον ΟΣΕ.

Πηγή: metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου