Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Δελτίο Τύπου ΟΣΕ για έργα μεταξύ Δράμας - Αλεξανδρούπολης.Οι πολίτες να παρακολουθούν τις επίσημες ανακοινώσεις

Για την πιο γρήγορη ολοκλήρωση των έργων ο ΟΣΕ έχει ξεκινήσει  και εργασίες επισκευής με αυτεπιστασία (δικά του συνεργεία-φωτογραφίες). Θα τηρηθούν επακριβώς τα χρονοδιαγράμματα λέει η Διοίκηση του ΟΣΕ, να μην πιστεύουν πολίτες και σιδηροδρομικοί,άλλες πηγές.
Διαβάζουμε :

Ο ΟΣΕ, για την υπεύθυνη ενημέρωση των πολιτών της Μακεδονίας και Θράκης σχετικά με την προσωρινή αναστολή των επιβατικών δρομολογίων μεταξύ Δράμας - Αλεξανδρούπολης, ανακοινώνει τα εξής:

Στις 25 Σεπτέμβρη 2016, με συνέντευξη τύπου στον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Δράμας, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ Κώστας Ν. Πετράκης ανήγγειλε ότι:
(α) στο πλαίσιο της προγραμματισμένης διαδικασίας συντήρησης και ανάταξης του σιδηροδρομικού δικτύου, από την Κυριακή 25/09/2016 θα διακοπεί η επιβατική σιδηροδρομική σύνδεση Δράμας – Αλεξανδρούπολης. Η διακοπή θα διαρκέσει χρονικό διάστημα 6-9 μηνών. Η παρέμβαση αυτή είναι αναγκαία για την αποκατάσταση της ασφάλειας και της αξιοπιστίας της σιδηροδρομικής συγκοινωνίας σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις. 
(β) Ο ΟΣΕ και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχουν προγραμματίσει όλες τις δράσεις και ρυθμίσεις που θα ελαχιστοποιήσουν τις επιπτώσεις από την παρέμβαση στο επιβατικό κοινό, στους πολίτες και στις επιχειρήσεις. 
Μέχρι σήμερα, 3 Οκτώβρη 2016, ο ΟΣΕ ανακοινώνει τον ακόλουθο απολογισμό:
1. Τα λεωφορεία που δρομολόγησε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ λειτουργούν κανονικά εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση όλων των πολιτών, χωρίς να έχει διατυπωθεί κανένα παράπονο μέχρι στιγμής
2. Όλα τα αιτήματα για κυκλοφορία εμπορικών συρμών έχουν ικανοποιηθεί απόλυτα και υλοποιηθεί με τις προϋποθέσεις ασφάλειας που έθεσε ο Οργανισμός.
3. Οι εργασίες της πρώτης φάσης (επισκευή γέφυρας) ολοκληρώθηκαν  με επιτυχία.
4. Εγκρίθηκαν από τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Χ. Σπίρτζη οι δεσμεύσεις των κονδυλίων που προορίζονται για την συντήρηση γραμμής στα τμήματα Δράμας, Λαμίας και Αλεξανδρούπολης, συνολικού ύψους 7,75 εκατ. €. Η  έγκριση αυτή δίνει σαφή απάντηση σε όσους, τις τελευταίες εβδομάδες, προσπάθησαν με αγαθές ή λιγότερο αγαθές προθέσεις - χωρίς όμως αποτέλεσμα, όπως αποδείχθηκε - να εγείρουν θέματα εκ του μηδενός. Ταυτόχρονα, η έγκριση αυτή επιτρέπει στον ΟΣΕ να προχωρήσει στην άμεση εκκίνηση της διαδικασίας ανάθεσης των εργολαβιών συντήρησης και επισκευής του δικτύου ώστε να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα που αναγγέλθηκε από την Διοίκηση.
5. Για την επιτάχυνση των εργασιών, άρχισαν στις 2 Νοεμβρίου 2016 εργασίες επισκευής με αυτεπιστασία του ΟΣΕ στον κρίσιμο κλάδο της γραμμής.
Επειδή η πραγματικότητα δείχνει ότι ο ΟΣΕ τηρεί τα προγράμματα που αναγγέλλει με ακρίβεια, καλούμε τους πολίτες να παρακολουθούν τις επίσημες ανακοινώσεις μας για το θέμα, επειδή αποδείχθηκαν οι μόνες αξιόπιστες πηγές πληροφόρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου