Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

ΤΡΑΙΝΟΣΕ : Κυκλοφόρησε η εγκύκλιος για το ιδιωτικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο


Κυκλοφόρησε σήμερα απο την Διεύθυνση Προσωπικού της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η εγκύκλιος για την ενημέρωση των συναδέλφων για το ομαδικό ασφαλιστήριο στο οποίο εντάσσονται ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι μετά την υπογραφή της νέας διετούς επιχειρησιακής Σ.Σ.Ε. Στην εγκύκλιο
επισυνάπτεται αίτηση την οποία πρέπει να συμπληρώσουν όσοι δεν ήταν ασφαλισμένοι στο προηγούμενο εθελοντικό ασφαλιστήριο καθώς και το έντυπο για τις παροχές του ασφαλιστηρίου.

Στην αίτηση αν επιθυμούν οι εργαζόμενοι που τώρα εντάσσονται στο ασφαλιστήριο, μπορούν να εγγράψουν τα προστατευόμενα μέλη της οικογένειας τους έναντι 15 Ευρώ για 1 μέλος ή 30 Ευρώ για 2 ή περισσότερα προστατευόμενα μέλη.
Επίσης θα πρέπει να ορίσουν δικαιούχους για την ασφάλιση ζωής.
Για την συμπλήρωση της αίτησης οι συνάδελφοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην Καρόλου (711) καθώς και στις γραμματείες στα τοπικά μηχανοστάσια ή γραφεία προσωπικού κίνησης - εμπορευματικών μεταφορών.
Θυμίζουμε ότι το κόστος του συμβολαίου καλύπτεται εξ ολοκλήρου για τους εργαζόμενους απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενώ για τυχόν εργατικό ατύχημα η αποζημίωση ξεκινά απο 36.000 Ευρώ και φτάνει τις 72.000 Ευρώ (36 μισθοί σε συνδυασμό με την ασφάλιση ζωής).
Το τονίζουμε αυτό καθώς η προηγούμενη ΣΣΕ περιελάμβανε αποζημίωση για τα εργατικά ατυχήματα ύψους 35 χιλιάδων Ευρώ, ποσό που διπλασιάζεται πλέον μετά την νέα ΣΣΕ και το ιδιωτικό ασφαλιστήριο. Και όλοι θυμούνται την κριτική των γραφικών που θελαν να μας πείσουν ότι η αποζημίωση καταργήθηκε με την νέα ΣΣΕ.
Η αλήθεια και πάλι αποδεικνύει ότι η αποζημίωση αυξήθηκε και  ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ , αν και θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα είναι ΑΧΡΕΙΑΣΤΗ.
Απλά αποκαλύπτουμε για άλλη μια φορά την ψεύτικη διασπορά ειδήσεων γύρω απο την Σ.Σ.Ε. 
Τέλος το νέο ασφαλιστήριο συμβόλαιο έχει δημοσιευτεί απο το στέκι της έλξης και μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ 


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου