Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Οι νόθοι της ΠΟΣ χρησιμοποιούν τις 438 υπογραφές συναδέλφων στην ΕΕΣΣΤΥ

Επιστολή της νόθας Διοίκησης της ΠΟΣ, όπου χρησιμοποιούνται οι υπογραφές των συναδέλφων,καθώς αποστέλονται σε Υπουργείο κτλπ.
Διαβάζουμε: 
Κύριοι,
 Μετά την ιδιωτικοποίηση της ΕΕΣΣΤΥ
(1η Απριλίου 2019) δρομολογήθηκε η απορρόφησή της από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., η οποία ολοκληρώθηκε στις 31/12/2019.
Παρά την ευνοϊκή μεταχείριση της πολιτείας έναντι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ – για την οποία δεν διαφωνούμε – οι εργαζόμενοι της πρώην ΕΕΣΣΤΥ στερούνται Σ.Σ.Ε. η οποία έληξε στις 20 Ιουλίου 2019 καθώς η ΤΡΑΙΝΟΣΕ χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της κωλυσιεργίας και κυρίως αρνούμενη τη νομιμότατα εκπροσώπηση των εργαζομένων απαγόρευσε στη Διοίκηση της ΕΕΣΣΤΥ να υπογράψει Σ.Σ.Ε. ξεγελώντας ακόμη και τη Δια μεσολαβήτρια του ΟΜΕΔ. Αποτέλεσμα αυτών, είναι η μετάβαση των εργαζομένων της πρώην ΕΕΣΣΤΥ να πραγματοποιηθεί χωρίς Σ.Σ.Ε. 
Παρά το ότι οι ανωτέρω εργαζόμενοι δημιούργησαν Σωματείο και ενυπόγραφα γνωστοποίησαν στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ  τη νόμιμη εκπροσώπησή τους, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αρνείται να το αποδεχθεί χρησιμοποιώντας νομικές διατάξεις που εναντιώνονται στη βούλησή τους. 
Σας αποστέλλουμε το κείμενο με τους 438 εργαζόμενους που το υπογράφουν, θεωρώντας ότι είμαστε σε μια δημοκρατική χώρα όπου το πολιτικό κριτήριο βασίζεται κυρίως στη βούληση του λαού. 


                   Ο Πρόεδρος         Ο  Γενικός Γραμματέας

  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ                           ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΤΙΤΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου