Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Ξεκινούν, στις 29 Φεβρουαρίου, τα νέα δρομολόγια του Προαστιακού από-προς την Κάτω Αχαΐα

Την έναρξη λειτουργίας των νέων δρομολογίων του Προαστιακού Σιδηρόδρομου από και προς την Κάτω Αχαΐα, αρχής γενομένης από το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου, ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.Η εταιρεία, σε σχετική ανακοίνωσή της, τονίζει

ότι εφαρμόζει ειδική τιμολογιακή πολιτική γνωριμίας, από την έναρξη της υπηρεσίας στην Κάτω Αχαΐα και για το επόμενο χρονικό διάστημα, με στόχο την εξοικείωση των κατοίκων που θα επιλέξουν τον Προαστιακό για τις μετακινήσεις τους.


Ειδικότερα, οποιαδήποτε μετακίνηση των επιβατών εντός μίας, δύο ή τριών ζωνών, στην ίδια πάντα κατεύθυνση, γίνεται με ένα μόνο εισιτήριο (1,40 ευρώ κανονική τιμή, 1 ευρώ με έκπτωση).

Οι ζώνες είναι:

Α ζώνη: Άγιος Βασίλειος-Άγιος Ανδρέας
Β ζώνη: Πάτρα/Άγιος Ανδρέας-Τσουκαλέικα
Γ ζώνη: Τσουκαλέικα-Κάτω Αχαΐα

Να σημειωθεί ότι, για το τριήμερο 29 Φεβρουαρίου – 2 Μαρτίου, δεν θα πραγματοποιηθούν τα πρώτα πρωινά δρομολόγια (11350/11351), ενώ προστίθεται ένα δρομολόγιο ανά κατεύθυνση, στις 16:37 – αναχώρηση από Πάτρα, και 17:41 αναχώρηση από Κ. Αχαΐα.

Υπενθυμίζεται ότι, τα τακτικά δρομολόγια είναι τα εξής:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου