Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Απαράδεκτα λάθη στην μισθοδοσία στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Για άλλη μια φορά, απαράδεκτα λάθη παρατηρήθηκαν στην μισθοδοσία στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.  Παρά το ότι τα προβλήματα 

-ιδιαίτερα αυτά με τα υπόλοιπα αναπαύσεων και αδειών- έχουν επισημανθεί ΕΓΓΡΑΦΩΣ από το Σωματείο μας, (Επιστολή αρ. Πρωτ. 605 / 19.06.2019) καμία ουσιαστική μέριμνα αποδείχτηκε ΚΑΙ σήμερα ότι δεν λήφθηκε για το θέμα. 
Είναι αδιανόητο σε μια εταιρεία μεγέθους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να επικρατεί αυτή η κατάσταση με την μισθοδοσία. 
Αυτήν την φορά τα λάθη εντοπίστηκαν ΚΑΙ στον υπολογισμό των αργιών καθώς η Πρωτοχρονιά και η ημέρα των Θεοφανίων "ξεχάστηκαν"να δηλωθούν ως αργίες στο σύστημα και έτσι δεν κατεβλήθη η προσαύξηση ούτε και οι δεδουλευμένες αναπαύσεις. 
Το Σωματείο μας έχει επικοινωνήσει με το Δικηγορικό Γραφείο που χειρίζεται τις υποθέσεις μας και θα υπάρξει τις επόμενες ημέρες ενημέρωση για τις ενέργειες της ΠΕΠΕ γύρω από το θέμα. 
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να παρακολουθούν τα εξοφλητικά τους και να ενημερώνουν άμεσα την Υπηρεσία και τους τοπικούς συνδικαλιστές για τα λάθη που εντοπίζουν. 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Y.Γ. Το θέμα αφορά τους εργαζόμενους στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ και όχι τους συναδέλφους απο την πρώην ΕΕΣΣΤΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου