Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

ΝΤΡΟΠΗ Συνέδριο ΓΣΕΕ: Απαγόρευση του Τύπου, σε κλοιό από MAT το ξενοδοχείο

Ντροπή και μόνο για αυτήν την κατάσταση που επιβεβαιώνει την βαθιά σήψη στο συνδικαλιστικό κίνημα της χώρας.Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει στο Καβούρι, εκεί όπου διεξάγεται το συνέδριο της ΓΣΕΕ. Οι διμοιρίες των ΜΑΤ έχουν 


παραταχθεί από τη νύχτα της Δευτέρας στο χώρο, όπου από τα ξημερώματα έχουν πάει και πούλμαν με μέλη του ΠΑΜΕ, στους οποίους δεν επετράπη η παρουσία στο 37ο συνέδριο της ΓΣΕΕ.

Μέχρι και ακροβολισμένοι με κουκούλες αστυνομικοί, φρουρούν τον χώρο!

Αποκλεισμένες είναι αυτήν την ώρα όλες οι κάθετες οδοί από την παραλιακή προς το ξενοδοχείο καθώς οι δυνάμεις των ΜΑΤ δεν επιτρέπουν την πρόσβαση σε όσους δεν συμμετέχουν στο συνέδριο, ενώ δεν επιτρέπεται η πρόσβαση ούτε στους δημοσιογράφους.Αστυνομικοί φρουρούν ακόμα και μέσα στο ξενοδοχείο


Τα μέλη του ΠΑΜΕ που έφτασαν με λεωφορεία, βρίσκονται παραπλεύρως του ξενοδοχείου σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από το ξενοδοχείο, πίσω από τον φραγμό των ΜΑΤ. Ζητούν να αποχωρήσουν τα ΜΑΤ και να τους επιτραπεί να έχουν πρόσβαση στο συνέδριο.Θυμίζουμε ότι ΥΠΕΡ αυτών των μεθοδεύσεων ψήφισαν ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ με τις οποίες συμμετέχουν στο συνέδριο -παρωδία Κιουτσούκης - Λεβέντης απο τον σιδηρόδρομο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου