Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Η ΔΕΣΚ Σιδηροδρομικών,η συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ και το δούλεμα στους σιδηροδρομικούς

Διαβάζουμε την ανακοίνωση της ΔΕΣΚ στον σιδηρόδρομο και δεν μπορούμε να πιστέψουμε τα αναγραφόμενα σε αυτήν! Οι εκπρόσωποι της ΔΕΣΚ κατήγγειλαν την συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ όταν στο τελευταίο 36ο συνέδριο της ΠΟΣ

στήριξαν την επανεκλογή του Γενικού Γραμματέα της ΓΣΕΕ εργατοπατέρα Κιουτσούκη, ενώ ο εκπρόσωπος τους στον σιδηρόδρομο Παναγούλιας Πέτρος, ήταν μάρτυρας μαζί με τον Κιουτσούκη προκείμενου να υπερασπιστούν ενώπιον της Δικαιοσύνης την νοθεία στον σιδηρόδρομο ενάντια σε μηχανοδηγούς και σταθμάρχες. 

Ο εκπρόσωπος της ΔΕΣΚ στον σιδηρόδρομο, προτάθηκε ως μάρτυρας απο την Νομική Εκπρόσωπο της ΓΣΕΕ που στήριξε στο δικαστήριο την ΠΟΣ για την υπόθεση της νοθείας και τώρα η ΔΕΣΚ καταγγέλλει την συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ που όμως τον πρότεινε! 
Όχι συνάδελφοι, δεν είναι ιστορία επιστημονικής φαντασίας.
Είναι η απόλυτη απόδειξη για το φιάσκο που ζούμε στον σιδηρόδρομο με εργατοπατέρες που τα έχουν βρεί σε όλα,χωρίς καμία πολιτική διαφωνία και θέλουν να πείσουν ότι έχουν -τάχα- διαφορές.
Απο σήμερα η ΔΕΣΚ Σιδηροδρομικών κερδίζει -με το σπαθί της- τον τίτλο της πλέον αναξιόπιστης συνδικαλιστικής παράταξης στον σιδηρόδρομο.
Και όταν το στέκι βγάζει τίτλους, αυτοί μένουν χαραγμένοι βαθιά στην συνείδηση των σιδηροδρομικών.
Μετά τον γραφικό,τον νόθο έχουμε και τους αναξιόπιστους.

Κανείς σιδηροδρομικός δεν μπορεί να έχει εμπιστοσύνη σε αυτήν την ΠΟΣ, σε αυτό το συνονθύλευμα που σήμερα θέλει να λέει ότι εκπροσωπεί το σύνολο.
Η σημερινή ανακοίνωση της ΔΕΣΚ Σιδηροδρομικών απέδειξε και κάτι ακόμα.
Ότι οι συντάκτες και οι εκπρόσωποι της, δεν έχουν καμία ηθική αναστολή.
Μόνο που πλέον τους πήρανε χαμπάρι ΟΛΟΙ.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου