Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Γιατί ενοχλεί και ποιους, το στέκι της έλξης;

8 εκατομμύρια μοναδικές επισκέψεις για το blog των μηχανοδηγών!
Εδώ και 10 μέρες περίπου το στέκι της έλξης, το blog των μηχανοδηγών είχε σοβαρά προβλήματα στην κοινοποίηση αναρτήσεων μέσω facebook καθώς συγκεκριμένες αναρτήσεις που αναφέρονταν σε
κορυφαίο συνδικαλιστή της χώρας είχαν καταγγελθεί ως "προσβλητικές" προς και spam.
Παράλληλα η ανάρτηση συνταξιούχου συναδέλφου (Κατσιάνης) για τον κίνδυνο μειώσεων στις συντάξεις δέχθηκε σωρεία αναφορών, για άγνωστο πραγματικά λόγο!
Η εικόνα που αποδεικνύει την αναφορά της ανάρτησης του συναδέλφου Κατσιάνη για τις συντάξεις
Προφανώς η ανάρτηση αυτή -παρότι επώνυμη- ενόχλησε όσους θέλουν να πείσουν τους σιδηροδρομικούς ότι ο Νόμος Βρούτση θα φέρει ...παχυλές αυξήσεις!

Αποτέλεσμα των ενεργειών αυτών ήταν να μην είναι δυνατή η κοινοποίηση ανάρτησης μέσω facebook και η σελίδα μας σε αυτό να καλεί τους αναγνώστες να "μπουν" στο blog μέσω google.
Παράλληλα σε συνεχείς επαφές με το facebook ζητήσαμε την εξέταση των αναρτήσεων.
Η επισκεψιμότητα στο στέκι αυτές τις μέρες μειώθηκε ελάχιστα καθώς οι επισκέψεις μέσω google καθημερινά σχεδόν τριπλασιάστηκαν όπως μαρτυρά ο πίνακας > 
Σχεδόν 7000 επισκέψεις καθημερινά και μετά τον αποκλεισμό απο το facebook! 

Ποιους ενοχλεί λοιπόν το στέκι της έλξης.

  • Ενοχλεί τον νόθο κορυφαίο συνδικαλιστή της χώρας. Την ημέρα που το στέκι δημοσίευσε το video με την τοποθέτηση του επικεφαλή του ΠΑΜΕ στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας για την νοθεία στο συνέδριο της ΠΟΣ, μέσω της οποίας θα βρεθεί στο 37ο συνέδριο της ΓΣΕΕ, δεχτήκαμε στο facebook επίθεση με δεκάδες αναφορές για spam και προσβλητικό περιεχόμενο. Εξετάστηκαν και επανήλθαμε.
  • Ενοχλεί το συνδικαλιστικό κατεστημένο στον σιδηρόδρομο. Το πράσινο-μπλε-κόκκινο κατεστημένο και τους γραφικούς. Κατά καιρούς με εξώδικα,αγωγές και ανακοινώσεις πολλοί εκπρόσωποι του χτες, καταφέρθηκαν ενάντια στο στέκι, θέλοντας να φιμώσουν την πηγή ενημέρωσης των σιδηροδρομικών. Δεν δικαιώθηκαν ποτέ σε καμία δικαστική διαμάχη, το στέκι μέχρι σήμερα αποτελεί σημείο αναφοράς για την ενημέρωση των σιδηροδρομικών.
  • Ενοχλεί τους επαγγελματίες του συνδικαλισμού στον σιδηρόδρομο. Ακόμα και σε συνελεύσεις, η αναφορά στο στέκι με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς προκαλεί τουλάχιστο θυμηδία. Είναι ο προφανής εκνευρισμός όσων διακαώς θέλουν να διεκδικούν το "αλάνθαστο" της άποψης τους, δεν δέχονται την αντίθετη άποψη.
  • Το τελευταίο διάστημα ενόχλησε η ενημέρωση για τα τεκταινόμενα για την ΣΣΕ στην πρώην ΕΕΣΣΤΥ. 
Εμείς συνεχίζουμε.
Και ευχαριστούμε απο καρδιάς, τους αναγνώστες αλλά και όσους αυτές τις ημέρες προσπάθησαν να σπάσουν το "εμπάργκο" στην ενημέρωση μέσω facebook, αναφέροντας την αλήθεια.
Σήμερα το στέκι συμπλήρωσε 8 εκατομμύρια μοναδικές επισκέψεις.

Το video που προκάλεσε την  τελευταία επίθεση. 
Ο Ηλίας Μανιατάκης, Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΤΡΑΜ ζητά να δεχτούν οι σύνεδροι στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας την συμμετοχή του Σωματείου του, καλώντας για... συνεννόηση (Όταν το Σωματείο του, μέλος της ΠΟΣ για 10 μήνες μόνο, ψήφισε στο συνέδριο της νοθείας της  ΠΟΣ να αποκλειστούν μηχανοδηγοί -σταθμάρχες).
Τον λόγο κατόπιν παίρνει ο Νίκος Μαυροκέφαλος, επικεφαλής του ΠΑΜΕ στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας, ο οποίος κατακεραυνώνει τον νόθο συνδικαλιστή της ΓΣΕΕ στον σιδηρόδρομο και καταγγέλλει την νοθεία στην ΠΟΣ. Νοθεία που στήριξε ΚΑΙ η ΔΕΣΚ Σιδηροδρομικών. Το video κυκλοφορεί ευρέως απο το ΠΑΜΕ.




Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου