Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Απαράδεκτη κατάσταση στον σιδηρόδρομο σήμερα

Απαράδεκτες εικόνες αντίκρυσαν οι χιλιάδες επιβάτες στον Προαστιακό Αθήνας αλλά και όσοι είχαν επιλέξει να ταξιδέψουν στην Αθήνα ή Θεσσαλονίκη με τον σιδηρόδρομο και  μάταια ανέμεναν την άφιξη συρμών στους σιδηροδρομικούς σταθμούς.  Παρά το ότι 


απο χτες το μεσημέρι Σωματεία Εργαζομένων που δραστηριοποιούνται στον ΟΣΕ είχαν προκηρύξει απεργία, η Διοίκηση του ΟΣΕ, ανεξήγητα δεν προχώρησε σε κατάργηση των δρομολογίων.

Στην απεργία αργά το απόγευμα δήλωσε συμμετοχή και το Σωματείο των  σταθμαρχών, αλλά ακόμα και τότε δεν υπήρξε καμία ενημέρωση για κατάργηση δρομολογίων.
Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.
Δυστυχώς, η πληροφόρηση και προς την πολιτική ηγεσία ήταν λανθασμένη και οδήγησε τον κ. Καραμανλή σε -τουλάχιστο- άστοχες δηλώσεις αφού δεν υπήρχε καμία κατάληψη σε χώρους εργασίας.

Το στέκι της έλξης- Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου