Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

O Νόθος καταγγέλει...νοθεία και χαρακτηρίζει ως "ορφανά του Στάλιν" τα μέλη του ΠΑΜΕ

 Ο νόθα εκλεγμένος αντιπρόσωπος στην ΓΣΕΕ μέσω της ΠΟΣ συνάδελφος Κιουτσούκης, κατήγγειλε νοθεία
στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας, αποκαλώντας μάλιστα τα μέλη του ΠΑΜΕ ως ¨ορφανά του Στάλιν" . 
Ο συνδικαλιστής που διοργάνωσε την μεγαλύτερη νοθεία στην ιστορία της ΠΟΣ για να εκλεγεί ο ίδιος αντιπρόσωπος στην ΓΣΕΕ, επειδή οι συνάδελφοι ΔΕΝ τον εξέλεξαν δια της ψήφου τους, έχει πραγματικά μεγάλο θράσσος. 
Τόσο θράσσος που προχωρά και σε ανάρτηση εικόνων με "σεξιστικά" σχόλια για το ΚΚΕ και τα πέρι "συντροφικότητας".
Αναρωτιόμαστε βλέποντας αυτές τις εικόνες, η ΔΕΣΚ Σιδηροδρομικών και οι εκπρόσωποι της που στους χώρους εργασίας στον σιδηρόδρομο βγαίνουν με κοινές απόψεις με την ΠΑΣΚ και την ΔΑΚΕ τώρα τι θα πούν στα μέλη τους.
Ότι συμφωνούν με την ΔΑΚΕ και ότι διαφωνούν με τον Κιούτσουκη.

Οι εικόνες αυτές δείχνουν ότι το βαρέλι για αυτό το συνδικαλιστικό κίνημα στην χώρα δεν έχει πάτο.
Αυτά τα γράφει όχι ο Κιουτσούκης, ο οποίος μας είναι παντελώς αδιάφορος ως άτομο και ως προσωπικότητα, αλλά ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ.
Ένα δημόσιο πρόσωπο που εκπροσωπεί χιλιάδες εργαζομένους.
Λίγη ντροπή ..... 


1 σχόλιο:

  1. Για συνδικαλισμό δεν κάνει για κωμωδία δεν κάνει μήπως θα πρέπει να γυρίσει στην εργασία του.Ενδιαφέρον θα έχει και η αντίδραση του έτσι κι έτσι "κομμουνιστη" στην έλξη που τόσο καιρό στηρίζει πραγματικούς αντικομμουνιστες.Αν υπαρξει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή