Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

"Παρά τις δυσκολίες του προϋπολογισμού"Γελάνε οι σιδηροδρομικοί με τους νόθους

Μόνο γέλιο προκαλεί πλέον αυτή η Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών. 
Διαβάζει κανείς την ανακοίνωση της ΠΟΣ για την νέα ΣΣΕ και 
μόνο θυμηδία μπορεί να νοιώσει για τους κομματικά εγκάθετους νόθους.
 "Κατά τη διαπραγμάτευση αναλύθηκαν τα κυριότερα ζητήματα της Σ.Σ.Ε. έχοντας ως σημείο εκκίνησης την υπάρχουσα Σ.Σ.Ε. και παρά τις δυσκολίες του προϋπολογισμού συμφωνήσαμε ότι η Σ.Σ.Ε. θα είναι σε ισχύ έως ότου εγκριθεί η νέα"


Τα λιοντάρια της σκόνης στο Καλλίδρομο, τα λιοντάρια που ζήταγαν αυξήσεις 5 χρόνια ΕΔΩ και ΤΩΡΑ, οι συγγραφείς πύρινων ανακοινώσεων ενάντια στην προηγούμενη Διοίκηση του ΟΣΕ και την προηγούμενη Κυβέρνηση, οι νόθοι που δεν έβγαλαν ούτε μια ανακοίνωση για τις αντεργατικές ρυθμίσεις του Αυγούστου στα εργασιακά, έγιναν κότες. 
Σχεδόν θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς ότι με την σημερινή ανακοίνωση προετοιμάζουν την αποδοχή μιας ΣΣΕ που δεν θα ανταποκρίνεται στο ελάχιστο στις απαιτήσεις και στις προσδοκίες των σιδηροδρομικών.
Τις προσδοκίες που καλλιέργησαν οι ΝΟΘΟΙ των ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ, τα τελευταία χρόνια, αγωνιζόμενοι ενάντια στην "Αριστερή" Κυβέρνηση επειδή δεν τήρησε στο 100% τις δεσμεύσεις της. 
Τώρα, έχει δυσκολίες ο "προϋπολογισμός" συνεχίζεται και η "πενιχρή" χρηματοδότηση του ΟΣΕ. 
Την ίδια ώρα στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τα 180 Ευρώ που προτείνε η Διοίκηση της για τους τεχνίτες (πλαφόν) ήταν λίγα για τις σημερινές κότες - χτεσινά λιοντάρια. 
Τα 180 Ευρώ αύξηση το μήνα που προκύπτουν από την ΣΣΕ που υπέγραψαν τα Σωματεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ευτυχώς ΟΧΙ οι ΝΟΘΟΙ. 
Γιατί οι Νόθοι στις 31/12/2019 θα υπέγραψαν το ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ για τους τεχνίτες. 
ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ. ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ.
Έχουν χάσει την μπάλα κανονικά.
Αλήθεια για τους συνταξιούχους στον ΟΣΕ θα πουν τίποτα, για τις αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο σε θέσεις ευθύνης με την χρήση Διευθυντικού Δικαιώματος στον ΟΣΕ θα μιλήσουν κάποτε; 
Θα μιλήσουν για την παραχώρηση της συντήρησης του δικτύου σε ιδιώτες που είναι προ των πυλών.

Η σιωπή τους, η συνενοχή τους.
Η ιστορία όμως καταγράφει και κανείς ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ. 

Και η δεύτερη φορά είναι πάντα καλύτερη της πρώτης. 


Το στέκι της έλξης- Τo blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου