Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Πρόσκληση της ΠΕΠ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε Σωματεία με μέλη εργαζόμενους απο την πρώην ΕΕΣΣΤΥ


Ορθότατη κίνηση της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενόψει της έναρξης διαπραγμάτευσης για την τροποποίηση της ισχύουσας ΣΣΕ. Διαβάζουμε > 

Όπως γνωρίζετε στις 30/1/2020 μας κοινοποιήθηκε από την εταιρία ΤΡΑΙΝΟΣΕ πρόσκληση για την έναρξη διαπραγματεύσεων για την τροποποίηση της ισχύουσας επιχειρησιακής σ.σ.ε.
με σκοπό την κάλυψη και των νέων ειδικοτήτων που απασχολούνται πλέον στην εταιρία, μετά την ενσωμάτωση των εργαζομένων της πρώην ΕΕΣΣΤΥ. 
Το σωματείο μας ως επιχειρησιακό είναι το μόνο αρμόδιο και ικανό για τη σύναψη επιχειρησιακής σ.σ.ε., πλην όμως η πλειοψηφία των εργαζομένων που προέρχονται από την πρώην ΕΕΣΣΤΥ και τους οποίους αφορά η ως άνω διαπραγμάτευση είναι μέλη των σωματείων σας. 
Το σωματείο μας σεβόμενο απολύτως τις νόμιμες διαδικασίες συλλογικής διαπραγμάτευσης και τις δημοκρατικές αρχές σας καλεί σε συνάντηση, την Παρασκευή 7/2/2020 στις 11 π.μ. στα γραφεία στην ΠΟΣ (Κάνιγγος 6) προκειμένου να συζητήσουμε όλα τα θέματα που αφορούν την παραπάνω διαπραγμάτευση. 
Βασική μας θέση είναι ότι τα ζητήματα των συλλογικών διαπραγματεύσεων δεν αποτελούν πεδίο στείρας συνδικαλιστικής αντιπαράθεσης αλλά απαιτούν υπευθυνότητα και σεβασμό προς τους συναδέλφους.  
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
            
            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


        ΒΑΣ. ΖΑΒΟΓΙΑΝΝΗΣ                                   ΣΩΤ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου