Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Έτσι χρησιμοποιούν τις υπογραφές των συναδέλφων στην πρώην ΕΕΣΣΤΥ

Απίστευτες πραγματικά καταστάσεις ζούμε στο
σιδηροδρομικό συνδικαλιστικό κίνημα.

Όπως γράψαμε σήμερα,  στην συνεδρίαση της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ παρουσιάστηκε κείμενο με ονοματεπώνυμα (και όχι υπογραφές)  438 (και όχι 450) συναδέλφων, στο οποίο ζητούσαν το αυτονόητο να μην υπάρξει κάποια υπογραφή για αυτούς χωρίς την γνώμη τους.

Τα ονοματεπώνυμα αυτά όμως σήμερα στάλθηκαν στην Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ απο την -ανώνυμη- Διοικούσα Επιτροπή του -δήθεν- νέου Σωματείου και με την υποσημείωση ότι όσοι φαίνονται στην λίστα που κοινοποιήθηκε, δεν επιθυμούν να ξεκινήσει καμία διαπραγμάτευση για την τροποποίηση της ΣΣΕ !
Δηλαδή οι καταστάσεις χρησιμοποιήθηκαν για ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ απο αυτόν για τον οποίο -υποτίθεται- ότι συγκεντρώθηκαν! 
Μια επιστολή που είχε προορισμό την ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ, οπου είναι εξαιρετικά αμφίβολο η γνησιότητα της, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ απο ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ που παρουσιάστηκαν ως  "Διοικούσα Επιτροπή" ενός Σωματείου που έχει έδρα την...έδρα των νόθων της ΠΟΣ! 
Όλα αυτά πρέπει να προβληματίσουν τους συναδέλφους στην πρώην ΕΕΣΣΤΥ για το πως τους ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ.

Ωστόσο πολλά συμπεράσματα μπορούν να βγούν απο τα 438 (και αν) ονοματεπώνυμα (και όχι υπογραφές).
Ένα απο αυτά είναι το εξής >
1. Απο 570 εργαζόμενους στην πρώην ΕΕΣΣΤΥ μόνο 438 φέρονται να συμφωνούν με το κείμενο και φυσικά αυτό δεν απευθυνόταν στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ αλλά σε Σωματειο.Δηλαδή 130 κ πλέον  συνάδελφοι είτε ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ή αρχίζουν να διατηρούν σοβαρές επιφυλάξεις για τις μεθοδεύσεις των τελευταίων μηνών απο τους νόθους της ΠΟΣ. 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Υ.Γ....Τα καλύτερα έρχονται, γιατί ο πανικός είναι κακός σύμβουλος. Η σημερινή ενέργεια ήταν δείγμα ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ στους νόθους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου