Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Οι νόθοι της ΠΟΣ, τι λένε για το ασφαλιστικό; Τι κάνει η Νομική Υπηρεσία της ΠΟΣ;

Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει η ανακοίνωση του συναδέλφου Κατσιάνη για τις επερχόμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό των σιδηροδρομικών και τις προωθούμενες διατάξεις

στο υπο συζήτηση Νομοσχέδιο.

Αναρωτιόμαστε τι έχουν κάνει οι νόθοι της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών και ποια η άποψη της Νομικής Υπηρεσίας της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, που θα πρέπει να ενημερώσει ΕΓΚΥΡΑ και ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ τους συναδέλφους.
ΑΝ οι νόθοι της  Κάνιγγος δεν μπορούν να κάνουν ούτε αυτό, το πλέον απλό, νομίζουμε ότι δεν έχουν κανένα ρόλο στο να υπάρχουν ως θεσμός. 
Εκτός αν οι νόθοι περιμένουν συνεχώς απο τα Πρωτοβάθμια Σωματεία να τους δίνουν λύσεις, να καταβάλουν συνδρομές για να...παριστάνουν το συνδικάτο.
Επαναλαμβάνουμε ότι αυτή η ΠΟΣ βρίσκεται υπό διάλυση.
Είναι ενδεικτικό ότι προσφυγή συναδέλφων τεχνιτών ενάντια στον Νόμο Κατρούγκαλου, στήριξαν Πρωτοβάθμια Σωματεία (Μηχανοδηγοί) την ώρα που η ΠΟΣ...αρνούνταν τα αυτονόητα!
Μαθαίνουμε απο συνταξιούχους συναδέλφους,λεπτομέρειες για το ασφαλιστικό επειδή έχει το δευτεροβάθμιο όργανο των σιδηροδρομικών, είναι πλέον μια Οργάνωση Σφραγίδα,χωρίς ουσιαστικό ρόλο.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου