Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ : Συναντήσεις με ΡΑΣ κ ΟΣΕ

Ανακοίνωση της ΠΕΠ -ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Δύο ραντεβού έχουν προγραμματιστεί για την εβδομάδα που μας έρχεται. Πιο συγκεκριμένα, 

την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με την αρμόδια διεύθυνση του ΟΣΕ που έχει την ευθύνη για θέματα υποδομής αλλά και των κτιριακών εγκαταστάσεων. Σκοπός είναι να βρεθεί άμεσα λύση σε θέματα που αφορούν την υποδομή του Ρέντη στον χώρο παραλαβής και παράδοσης των αμαξοστοιχιών καθώς και στις κτιριακές εγκαταστάσεις που φιλοξενούν το Προσωπικό στο Λειανοκλάδι. 
Την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου έχει προγραμματιστεί συνάντηση με την Διοίκηση της ΡΑΣ όπου η ατζέντα περιλαμβάνει θέματα Κανονισμού, όπως αυτά προκύπτουν μετά την ισχύ του νέου ΓΚΚ και την υποστελέχωση των αμαξοστοιχιών.

Πηγή peptrainose.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου