Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

O ΣΥΡΙΖΑ φταίει για όλα! Πέσαν οι μάσκες!

Τα όρια της γελοιότητας ξεπέρασαν σήμερα γραφικοί και συνοδοιπόροι τους καθώς υποστήριξαν ότι
η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στην ΓΣΕΕ υπερψήφισε την παρουσία ΜΑΤ στο συνέδριο της ΓΣΕΕ.

Άνευ προηγουμένου προβοκάτσια καθώς

  • Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει παράταξη στην ΓΣΕΕ
  • Στην ψηφοφορία που έγινε στην τελευταία συνεδρίαση της ΓΣΕΕ για να αποφασίσει την διεξαγωγή του συνεδρίου - παρωδία, συνδικαλιστής που είναι μέλος της ΚΕΑ του ΣΥΡΙΖΑ (Νίκος Φωτόπουλος) ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ την πρόταση σε φανερή ψηφοφορία, τόσο για την διεξαγωγή του συνεδρίου όσο και για την παρουσία των ΜΑΤ.
  • Στην σημερινή διαδικασία δεν ψηφίσθηκε από κανένα συνδικαλιστή του ΣΥΡΙΖΑ η παρουσία των ΜΑΤ.
ΑΝΤΙΘΕΤΑ 

Αναρωτιόμαστε πως οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ που ΘΑ διέλυαν το συνέδριο μπήκαν στον χώρο, συμμετείχαν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ και θα ψηφίσουν επίσης ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ στις εκλογές.

Γιατί συμμετέχουν σε ένα συνέδριο που το καταγγέλλουν ως νόθο εδώ και 1 χρόνο ; 
Προφανώς γιατί η χρηματοδότηση της ΓΣΕΕ δεν επιτρέπει "επαναστατικές" κινήσεις πέραν των συνηθισμένων. 

ΤΕΛΟΣ 

Η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ουδέποτε δέχτηκε να στείλει ΜΑΤ  σε εργατικό συνέδριο.
Αντί οι γραφικοί και οι συνοδοιπόροι τους να ασχολούνται με το ΣΥΡΙΖΑ, ας απαντήσουν.

Ο επικεφαλής της ΔΕΣΚ (ΠΑΜΕ) στον σιδηρόδρομο, ήταν μάρτυρας ΜΑΖΙ με τον επικεφαλής της ΔΑΚΕ στον σιδηρόδρομο, υπέρ της νοθείας του 36ου σιδηροδρομικού συνεδρίου; 
Οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ απο πότε συμμαχούν με συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ και μάλιστα σε αστικά δικαστήρια ; 

Ποιον νομίζουν ότι κοροϊδεύουν  όταν, την ώρα που η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας επιτίθεται στους εργαζόμενους και στέλνει ΜΑΤ παντού, αυτοί ασχολούνται με την αντιπολίτευση και τον ΣΥΡΙΖΑ ; 

ΔΕΝ είναι καθόλου τυχαίο πως το ΚΚΕ δεν έχει αποκομίσει το παραμικρό όφελος παρότι την τελευταία δεκαετία ζήσαμε μια  περίοδο ακραίας κρίσης και εφαρμόστηκαν πολιτικές που στοχοποίησαν την εργατική τάξη.
ΔΕΝ είναι καθόλου τυχαίο πως στον σιδηρόδρομο, η ΔΕΣΚ φυλλορροεί συνεχώς .
Σε αγαστή συνεργασία με ΠΑΣΚ-ΔΑΚΕ, σε κοινή κάθοδο στις εκλογές σε ψηφοδέλτια, ΜΑΖΙ μάρτυρες σε δικαστήρια ενάντια σε Σωματεία. 
Στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ οι δυνάμεις της ΔΕΣΚ έχουν εξαφανιστεί, ακόμα και οι γραφικοί κατέβηκαν σε κοινά ψηφοδέλτια με ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ  ενώ στις υπόλοιπες  εταιρείες έχουν υποστεί σημαντική μείωση. 
Μιας και ασχολούνται με τον ΣΥΡΙΖΑ ένα απο τα όμορφα video των τελευταίων ημερών. 



Τέλος να συμπληρώσουμε και αυτό. 
Η ΠΕΠΕ δεν μάχεται δικαστικά  για καμία καρέκλα στην ΠΟΣ. Άλλωστε έχει αποφασιστεί ότι στις προσεχείς συνελεύσεις οι μηχανοδηγοί θα αποφασίσουν για την πορεία της σχέσης του Σωματείου μας με την Ομοσπονδία.
Η ΠΕΠΕ μάχεται για την αποκατάσταση της δημοκρατικά εξεφρασμένης άποψης των σιδηροδρομικών. Αυτής που νοθεύτηκε στο τελευταίο συνέδριο απο τις ΠΑΣΚ-ΔΑΚΕ και τους γιαλαντζί της ΔΕΣΚ Σιδηροδρομικών.
Όταν βέβαια δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί οι μηχανοδηγοί 15 χρόνια τώρα απορρίπτουν την παρουσία σου στα κοινά, όπως συμβαίνει με τον γραφικό, είναι δύσκολο να καταλάβεις τα αυτονόητα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου