Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Ανησυχία για το τρένο Αρχαίας Ολυμπίας - Κατάκολο

Άποψη μας είναι ότι η γραμμή πρέπει να επαναλειτουργήσει το επόμενο διάστημα 
Ορατός είναι ο κίνδυνος να μην ξαναλειτουργήσει το τρένο στη γραμμή Αρχ. Ολυμπία – Πύργος – Κατάκολο, με το πρόσχημα της μειωμένης επιβατικής κίνησης λόγω της
μη έλευσης κρουαζιερόπλοιων αναφέρει δημοσίευμα της ΕΡΤ .

Όπως αναφέρουν εργαζόμενοι στον ΟΣΕ, ενώ τα δρομολόγια σε άλλες περιοχές της χώρας έχουν «ανοίξει», δεν έχει γίνει καμιά συζήτηση για την τοπική γραμμή και το βέβαιο είναι ότι δεν θα επαναλειτουργήσει μέχρι τις 15 Ιουνίου, ενώ στη συνέχεια θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις, για τις οποίες οι εργαζόμενοι αγωνιούν και, όπως λένε, μάλλον θα είναι αρνητικές. 
Ωστόσο έντονες αναμένονται και οι αντιδράσεις των κατοίκων των περιοχών που εξυπηρετούνται από τη συγκεκριμένη σιδηροδρομική γραμμή και για τα θαλάσσια μπάνια τους και για τα ψώνια τους στον Πύργο ιδιαίτερα τις ημέρες που έχει λαϊκή αγορά. Όπως επισημαίνουν εργαζόμενοι στον ΟΣΕ, τα δρομολόγια εκτελούντο μέχρι τη λήψη των μέτρων καταπολέμησης διασποράς του κορωνοϊού.

www.ert.gr

1 σχόλιο: