Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Πλήρως εξοπλισμένο το γραφείο αναμονής προσωπικού έλξης και κίνησης στο Αίγιο

 


Με έκπληξη διαβάσαμε την επιστολή του ΣΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το προσωπικό που στο Αίγιο ..."περιφέρεται στον σταθμό και στην αποβάθρα ή να μένει στο τρένο" κατά την διάρκεια της παραμονής του στον σταθμό και μέχρι να αναχωρήσει ο επόμενος συρμός. Το στέκι δημοσιεύει φωτογραφίες  απο τον χώρο αναμονής έλξης και κίνησης στον σταθμό Αιγίου προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Οι τοπικοί συνδικαλιστές έλξης και κίνησης έχουν φροντίσει καιρό για αυτά τα ζητήματα και θα πρέπει όλοι να είναι πολύ προσεκτικοί όταν  διακινούν ανακρίβειες για επικοινωνιακούς λόγους.

Το μόνο που απομένει είναι η τοποθέτηση ψύκτη νερού, το οποίο θα γίνει και αυτό σύντομα.



Στο Κιάτο δε,η αλλαγή του εξοπλισμού είχε ήδη δρομολογηθεί (έπιπλα) αλλά λόγω των αλλαγών σε στελέχη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει παρατηρηθεί μικρή καθυστέρηση.
Τέλος συνεχίζεται η ανακαίνιση στην αίθουσα του ΜΘ. 


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

3 σχόλια:

  1. Μπράβο που έχετε φροντίσει για αυτά , αλλά για τα άτομα που είναι χωρίς δουλειά απο 1μαϊου δεν αναφέρει κανένας σας τίποτα , λέγατε θα μιλήσουμε τέλη αυγούστου μετά λέγατε για μέσα στον σεπτέμβριο , 17 του μήνα και κανείς δεν αναφέρει τίποτα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θέμα των συναδέλφων που οι συμβάσεις τους δεν ανανεώθηκαν απο πέρυσι τον Αύγουστο (8/19) και τον Απρίλιο του 2020, έχει αναδειχθεί όσο λίγα απο το στέκι της έλξης. Το ότι υπάρχει μια σιωπή γύρω απο αυτό αφορά το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα (ΠΟΣ και Σωματεία), όχι ένα blog. Σε κάθε περίπτωση εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια.

      Διαγραφή
  2. Φίλε μου για να γυρίσουν πίσω οι 100 συνάδελφοι χρειάζονται μάχες. Μάχες που η ΠΟΣ και τα δορυφορικά της σωματεία δεν είναι διατεθιμένοι να δώσουν αν δεν πιεστούν. Το στέκι τα λέει συνεχώς εδώ κι έναν χρόνο αλλά δεν αρκεί, χρειάζονται δράσεις. Αλλιώς θα γίνουμε όλοι μάρτυρες στο μέλλον νέων προσλήψεων χωρίς καμία προϋπηρεσία στον σιδηρόδρομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή