Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Οι νέοι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ διακρίνονται στο Young Energy Europe / Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την περιβαλλοντική προστασία και την εξοικονόμηση ενέργειας από το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Περιβάλλοντος, Προστασίας της Φύσης και Πυρηνικής Ασφάλειας (BMU) της Γερμανίας και το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο

Δελτίο Τύπου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ  
Τρεις ομάδες εργαζομένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. έλαβαν μέρος στο σεμινάριο που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του έργου Young Energy Europe με την μία από αυτές να λαμβάνει την πρώτη θέση στον αντίστοιχο διαγωνισμό (Energy Scouts Europe)! Πρόκειται για τους κυρίους Παναγιώτη Καπέλιο και
Αδάμ Μπαλαμπάνη που συμμετείχαν με την εργασία τους, με τίτλο «Ενεργειακή Αναβάθμιση Εργοστασίου Θεσσαλονίκης».

Το Young Energy Europe είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα την περιβαλλοντική προστασία και την εξοικονόμηση ενέργειας που εκπονείται από το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Περιβάλλοντος, Προστασίας της Φύσης και Πυρηνικής Ασφάλειας (BMU) της Γερμανίας και το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εργαζόμενους επιχειρήσεων και στόχο έχει, μετά το πέρας του προγράμματος, οι εκπαιδευόμενοι να είναι σε θέση να προσδιορίσουν τις κατάλληλες τεχνολογίες και μεθόδους εξοικονόμησης ενέργειας και πόρων των επιχειρήσεων που εργάζονται.

Η ομάδα των κκ. Καπέλιο και Μπαλαμπάνη κατάφερε να διακριθεί μετά το πέρας του 4ήμερου σεμιναρίου, κατά τη διάρκεια υβριδικής εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 2020 για τις καινοτόμες ιδέες που παρουσίασε. Πιο συγκεκριμένα η ομάδα μελέτησε την ενεργειακή κατανάλωση του Εργοστασίου Συντήρησης Τροχαίου Υλικού της εταιρείας και παρουσίασε τρεις προτάσεις εξοικονόμησης ενέργειας σε θέματα Φωτισμού, Πεπιεσμένου Αέρα και Θέρμανσης στο Εργοστάσιο Συντήρησης Τροχαίου Υλικού της εταιρείας.

Από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. συμμετείχαν επίσης οι κ.κ. Μπουρλέτσικας Βασίλειος και Καργόπουλος Αθανάσιος με την εργασία τους με τίτλο « Εξοικονόμηση Ηλεκτρικής Ενέργειας με χρήση Φωτοβολταϊκών Πάνελ στο Εργοστάσιο Θεσσαλονίκης» και οι κ.κ. Καραβίτης Ιωάννης και Παπούλιας Γιώργος με την εργασία τους με τίτλο «Αποκατάσταση συμβατικού φωτισμού με τεχνολογίας led στους προαστιακούς συρμούς τύπου ΗΑ/Α Desiro».

 Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. με ιδιαίτερη υπερηφάνεια, συγχαίρει και τους έξι συμμετέχοντες για την προσπάθεια και τις εξαιρετικές εργασίες που παρουσίασαν στο πλαίσιο του διαγωνισμού, οι οποίες θα συμβάλουν στην προσπάθεια της εταιρείας να γίνει ακόμη πιο φιλική προς το περιβάλλον.

1 σχόλιο: