Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Δελτίο Τύπου από Ν.Δρίτσα

Λάβαμε και δημοσιεύουμε δελτίου τύπου του Ν. Δρίτσα με τίτλο <Τα ισοδύναμα βρέθηκαν > και με αφορμή τις χτεσινές δηλώσεις του Α.Σαμαρά στο Ζάπειο για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και τις συγκοινωνίες.




23/04/2012
Πολιτικό Γραφείο Δρίτσα Νικόλαου

ΑΠΟ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Προς: MME
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ…..

Μετά και τις ανακοινώσεις του Ζαππείου ΙΙΙ, δια στόματος Αντώνη Σαμαρά, οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες μπορούν να κοιμούνται πλέον ήσυχοι ότι δεν θα προστεθούν στο μακρύ κατάλογο των ανέργων!!!
Η νέα πολιτική του κοινωνικού φιλελευθερισμού έχει πλέον το εξής δόγμα: Όσα ανήκουν στην κοινωνία καθώς επίσης και ότι μπορεί να δοθεί-ξεπουληθεί στον ιδιώτη (γιατί αποτελεί πηγή πλούτου), να δοθεί χωρίς δεύτερη σκέψη .
Υπενθυμίζουμε στον Πρόεδρο της Ν.Δ αλλά και στους μνημονιακούς συνεργάτες του, ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., είναι ήδη κερδοφόρα, άρα δεν είναι επιζήμια για το κράτος. Φαίνεται όμως ότι αυτό το λησμόνησαν.
Τυχαίο; Δεν νομίζω!!!
Άλλωστε, είναι πάγια πολιτική των εκφραστών του μνημονίου, τα κέρδη να ιδιωτικοποιούνται και τα χρέη να κρατικοποιούνται!
Είναι πλέον στο χέρι των εργαζομένων στον τομέα των συγκοινωνιών, να επιλέξουν τί θέλουν. Τόσο για τη ζωή και το μέλλον τους, όσο και για τις οικογένειες και τα παιδιά τους.

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ


Με εκτίμηση
Δρίτσας Νικόλαος
Υποψήφιος Βουλευτής Ά Αθηνών
Πρόεδρος Δ.Σ. Εργαζομένων Προαστιακού Σιδηροδρόμου

Πολιτικό Γραφείο Δρίτσα Νικόλαου
Βουλής 31- 33, Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου