Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Περισσότερες θέσεις στη διαδρομή Αθήνα - Θεσσαλονίκη από Μ. Πέμπτη

Όπως ανακοινώθηκε από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει αυξηθεί ο αριθμός των προσφερόμενων θέσεων σε όλα τα τακτικά δρομολόγια που κυκλοφορούν μεταξύ Αθήνας - Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα έχει προβλεφθεί και η κυκλοφορία έκτακτης αμαξοστοιχίας , με αριθμό IC 4050, με ώρα αναχώρησης από το σταθμό Αθηνών 20.18 μ.μ.( στον διάδρομο του κατηργημένου 74).

Αυξημένος κατά 40% θα είναι τη Μεγάλη Πέμπτη ο αριθμός των προσφερομένων θέσεων των συρμών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που κινούνται στον άξονα Αθήνας-Θεσσαλονίκης, προκειμένου να εξυπηρετηθεί το επιβατικό, δεδομένου ότι την ίδια μέρα έχουν εξαγγείλει 24ωρη απεργία οι οδηγοί των λεωφορείων στα υπεραστικά ΚΤΕΛ και πιθανόν να δημιουργηθούν προβλήματα, παρά το γεγονός ότι τα λεωφορεία θα κινηθούν από τους ιδιοκτήτες τους.
   
Για την επιστροφή των επιβατών τη Δευτέρα 16 Απριλίου 2012,ο αριθμός των προσφερόμενων θέσεων στα τακτικά τρένα που κυκλοφορούν μεταξύ Θεσσαλονίκης - Αθήνας είναι επίσης αυξημένος κατά 21 %.
 Αντίστοιχα για την εξυπηρέτηση των επιβατών με προορισμό την Πάτρα έχει αυξηθεί ο αριθμός των λεωφορείων που εξυπηρετούν τη λεωφορειακή γραμμή Κιάτο-Πάτρα –Κιάτο, για το χρονικό διάστημα από τη Μεγ. Πέμπτη, 12 Απριλίου έως και τη Δευτέρα του Πάσχα, 16 Απριλίου 2012 . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου