Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Δικαστική δικαίωση σιδηροδρομικού για το θέμα της εργασιακής εφεδρείας!

Πληροφορηθήκαμε μόλις ,ότι δικαιώθηκε δικαστικά ο συνάδελφος Μπαλτούμας Κ. (Εργάζεται στο εργοστάσιο Πειραιά και είναι και Πρόεδρος του Σωματείου Ηλεκτρολόγων ) για το θέμα της εργασιακής εφεδρείας.
Πρόκειται για μια δικαίωση που αποδεικνύει το πόσο δίκιο είχαν οι σιδηροδρομικοί όταν μίλαγαν για το παράδοξο της εργασιακής εφεδρείας στον Όμιλο , την ώρα που υπάρχουν εκατοντάδες κενές Οργανικές Θέσεις λόγω έλλειψης προσωπικού.
Το βράδυ ψηφίζεται στην Βουλή και το άρθρο 120 του πολυνομοσχεδίου του Υπουργείου Υποδομών που επαναφέρει το 95 % των εφέδρων στην εργασία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου