Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Yπογράφηκε η Σ.Σ.Ε. στην ΟΣΥ (Οδικές συγκοινωνίες)!

Υπογράφηκε στις 10 Απριλίου η ΣΣΕ των εργαζομένων στην ΟΣΥ ΑΕ (είχε εκδοθεί και ΚΥΑ για την εξαίρεση οδηγών - τεχνιτών ΦΕΚ 699 /09.03.2012 ) .
Η σύμβαση είναι μονοετής κατ εφαρμογήν του Ν.3920 /2011 και δεν προβλέπει πουθενά κατάργηση προηγούμενων συμβάσεων ή άρθρων προηγούμενων συμβάσεων.
Το μόνο που προβλέπεται είναι η σύσταση ομάδας εργασίας από εκπροσώπους της Διοίκησης και των συνδικάτων , όπου αφού εξετάσουν τις ιδιαιτερότητες (ιδίως ως προς το αντικείμενο και το είδος της εργασίας ) να διαμορφώσουν ένα ενιαίο πλαίσιο όρων , αμοιβής και εργασίας για όλους τους εργαζόμενους στην ΟΣΥ.
Το στέκι περιμένει το κείμενο και θα το δημοσιεύσει το μεσημέρι.
Κανένα νεότερο δεν υπάρχει για την ΚΥΑ στον Όμιλο ΟΣΕ μέχρι στιγμής,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου