Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Δολιοφθορών συνέχεια ....

Κομμένα καλώδια ηλεκτροκίνησης σήμερα μεταξύ Οινόης - Χαλκίδας , κομμένα καλώδια τηλεδιοίκησης χτες και σήμερα στο κλειστό δίκτυο του Προαστιακού ( στο ποιο ευαίσθητο σημείο , στην ενωτική της Πλακεντίας - στο σημείο εισόδου και εξόδου του μετρό ).Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι 1 άτομο συνελήφθη χτες το βράδυ στην Πλακεντία με την ψαλίδα στο χέρι !
Μια κατάσταση που απαξιώνει καθημερινά το μέσο .Καθυστερήσεις και ακυρώσεις στα δρομολόγια με τους επιβάτες δικαιολογημένα να αγανακτούν.
Επιτελούς πότε οι Αρμόδιες Αρχές θα αποφασίσουν να προστατέψουν σοβαρά  την  σιδηροδρομική υποδομή που αποτελεί πανάκριβη δημόσια περιουσία ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου