Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Αρκετά νο 3 !!!! (Νέα πρόσκρουση σε καλώδια )

Η εικόνα είναι από την σημερινή Δ/Η που έκανε  το  501 και  μιλάει μόνη της .
<(κλικ για μεγέθυνση)
Αυτά είναι τα αποτελέσματα της αδιαφορίας.
Πρόσκρουση της 501 σε κομμένα καλώδια στο Μενίδι σήμερα το πρωί που είχαν σαν αποτέλεσμα ο μηχανοδηγός να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο αφού θραύσματα μπήκαν στα μάτια του.
150 μέτρα καλώδιο που δεν το μάζευαν οι υπεύθυνοι , πρόκληση για όσους συμμετείχαν στο πλιάτσικο της υποδομής .

'Ήταν θέμα χρόνου να τα κόψουν , όπως θέμα χρόνου είναι και αυτά σε άλλα σημεία που έχουν μείνει ορφανά.
Αυτή και οι επόμενες εικόνες που δημοσιεύουμε >>
αποτελούν την απάντηση για τα όσα ζήσανε οι μηχανοδηγοί τα τελευταία χρόνια, όταν οι άγνωστοι λεηλατούσαν το δίκτυο ηλεκτροκίνησης.
 Να τονίσουμε πως στο σημείο η ταχύτητα είναι μικρή , για να καταλάβουν όλοι τι συνέβαινε όταν οι μηχανές προσκρούαν με 160 χλμ ....Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε , παρά τις μηνύσεις που πρόσφατα κατέθεσε η ΠΕΠΕ.

Δημοσιεύουμε και άλλες 2 φώτο με την ελπίδα να ευαισθητοποιηθούν οι αρχές και να αρχίσουν να προστατεύουν το προσωπικό έλξης , λαμβάνοντας μέτρα για την σύλληψη των επιτηδείων.






























Ερωτηματικό προκύπτει και για τα παρ μπριζ αφού θεωρητικά δεν πρέπει να σπάνε αλλά να θρυμματίζονται .
Να θυμίσουμε ότι τα περισσότερα στις μηχανές σήμερα είναι αλλαγμένα αφού η λεηλασία τα τελευταία χρόνια κατέστρεψε σχεδόν όλα τα αυθεντικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου