Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Ένα από τα φαβορί για τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην Α' Αθήνας...

*Αναδημοσίευση από το citypress-gr.blogspot.com
Ένα από τα φαβορί για τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην Α' Αθήνας δείχνει να είναι ο Νίκος Δρίτσας, ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του Προαστιακού σιδηρόδρομου.
Ο Νίκος είναι ένα νέο παιδί που κατέρχεται στον στίβο της πολιτικής με τον Πάνο Καμμένο με μεγάλη εμπειρία σε εργασιακά και συνδικαλιστικά θέματα....



Μάχιμος όπως ο Πάνος Καμμένος, ταύρος θα λέγαμε εν υαλοπωλείο όταν πρόκειται να υπερασπίσει την άποψη του.
Και το βασικό άφθαρτος και τίμιος συνδικαλιστής από αυτούς που τιμάνε το ψωμί που τρώνε, μια και στην εργασία του είναι παρών σε καθημερινή βάση και όχι ο συνδικαλιστής που προσπαθεί να τι κάνει όπως λέμε, χρησιμοποιώντας την ιδιότητα του.
Αξίζει να είναι  στην επόμενη βουλή η απόφαση είναι δική σας...

2 σχόλια:

  1. ρε παιδια αναλαμβανουμε και προεκλογικες εκστρατειες τωρα???ενταξει ενα αρθρο ενημερωτικο οτι κατεβαινει ο Δριτσας στις εκλογες ειναι αρκετο δηλαδη τωρα τι θα γινει θα βγαλετε και φωτογραφια του Βελλη με την Παπαρηγα σε πορεια???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν πρόκειται για σιδηροδρομικούς ασφαλώς και τους βοηθάμε , ανεξαρτήτως χρώματος .Φυσικά δεν κάνουμε προεκλογική εκστρατεία για κανένα.Το άρθρο αποτελεί αναδημοσίευση.Το διαβάσαμε αλλού και το βάλαμε,όπως θα βάλουμε και αν διαβάσουμε κάτι και για το Ζαφείρη.


    Το σχόλιο του αναγνώστη με ψευδώνυμο this way please θα δημοσιευτεί αν γράψει επώνυμα.
    Δικαίωμα στην ανωνυμία ναι , κατάχρηση της όχι σε αυτόν εδώ τον χώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή