Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Συνάντηση ΠΟΣ με Διοικήσεις για ΣΣΕ

Αυτήν την ώρα πραγματοποιείται συνάντηση του Προεδρείου της ΠΟΣ για την ΣΣΕ με τις Διοικήσεις των εταιρειών του Ομίλου ΟΣΕ.Συνεχίζεται η διαπραγμάτευση εν αναμονή της Υπουργικής Απόφασης για την εξαίρεση απο τα πλαφόν.
Στην σημερινή συνεδρίαση της ΠΟΣ τονίστηκε από όλα τα μέρη η αναγκαιότητα της υπογραφής ΣΣΕ ενώ η Ομοσπονδία θα ζητήσει να μην συζητηθεί σήμερα στο Δ.Σ. της ΤΡΑΙΝΟΣΕ το Οργανόγραμμα , αφού η διαβούλευση δεν κράτησε ούτε 2 ώρες !
Ναι καλά το διαβάσατε , ο κ. Ζηλιασκόπουλος κάλεσε  χτες σε διαβούλευση την Ομοσπονδία και σήμερα στις 5 είχε προγραμματίσει να συζητηθεί το θέμα του Οργανογράμματος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας !
*Πληροφορηθήκαμε ότι τελικά η συνεδρίαση του ΔΣ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μεταφέρθηκε για την Πέμπτη επειδή ο κ. Ζηλιασκόπουλος κλήθηκε στην Βουλή απο τον Υπουργό Υποδομών κ. Βορίδη στην συζήτηση που θα γίνει σήμερα για τα ΥΓΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου