Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Προωθείται ο Θεσσαλικός σιδηρόδρομος

Λάρισα-Βόλος-Παλαιοφάρσαλος-Καλαμπάκα
Σε ημερίδα ενημέρωσης σχετικά με το πρόγραμμα JESSICA και το ρόλο του Ταμείου Αστικής Ανάπτυξης (ΤΑΑ) Θεσσαλίας, που διοργάνωσαν η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς, παρευρέθηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.
Όπως ανέφερε στην ομιλία του ο περιφερειάρχης «η Περιφέρεια Θεσσαλίας, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, προωθεί την πρόταση του Θεσσαλικού Σιδηροδρόμου (Λάρισα-Βόλος-Παλαιοφάρσαλος-Καλαμπάκα) με ταυτόχρονη αξιοποίηση των τερματικών σταθμών και αναβάθμιση των πέριξ περιοχών.
Στη δυσκολότερη στιγμή για τη χώρα αλλά και για τις τράπεζες υλοποιούμε ένα δύσκολο εγχείρημα. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες αυτές αλλά έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα έχουμε μόνο μία επιλογή: να προσπαθήσουμε να πετύχουμε».
Από τα Τρίκαλα συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Τρικκαίων κ. Απ. Κολότσιος και ο δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Δημ. Σακελλαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου