Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Αιματηρή σύγκρουση τρένων κοντά στο Άμστερνταμ (upd)

Δύο τρένα συγκρούστηκαν μετωπικά απόψε κοντά στο σταθμό Σλότερνταϊκ του 'Αμστερνταμ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δεκάδες από τους επιβάτες τους.




Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο της ολλανδικής υπηρεσίας επιτήρησης των σιδηροδρόμων οι τραυματίες είναι περίπου εξήντα και από αυτούς οι 33 έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

"Δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να δώσω πιο συγκεκριμένα στοιχεία", είπε ο Εντ Κρασέφσκι μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Τα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων και το πρακτορείο ANP, ανέφεραν ότι ο αριθμός των τραυματιών μπορεί να είναι μεγαλύτερος.

Η ιστοσελίδα AT5 έδειξε εικόνες από τα δύο τρένα --ένα εξπρές και ένα τοπικό δρομολόγιο-- και μετέδωσε βίντεο από την επιχείρηση απεγκλωβισμού των επιβατών στο οποίο διακρίνονται οι διασώστες να βγάζουν τους τραυματίες από τα συντρίμμια και να τους απομακρύνουν πάνω σε φορεία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα De Telegraf εξαιτίας του ατυχήματος έχει διακοπεί η συγκοινωνία μεταξύ του κεντρικού σταθμού του 'Αμστερνταμ και του αεροδρομίου Σίπχολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου